Zavřít reklamu

Emoce a příběhy, to je to čím dokáže Apple chytit za srdce doslova každého. O jeden emotivní okamžik v kterém hraje roli iPhone a aplikace Facetime, se postaral během vystoupení v Las Vegas frontman skupiny Nine Inch Nails – Trent Reznor. Ten během vystoupení zatelefonoval svému kamarádovi, fotoreportérovi Andrewu Yousesefovi, který bojuje s rakovinou tlustého střeva. Andrew navíc není jen tak nějaký fotoreportér, ale celý svůj život strávil dokumentováním nejslavnějších kapel na světě a stal se například dvorním fotografem Black Sabbath nebo Cold War Kids.

V roce 2011 mu bohužel byla diagnostikována rakovina, i přes to svůj boj nevzdává a kromě času stráveného v nemocnici se snaží nadále pracovat a přispívat do svého pravidelného sloupku v OC Weekly. Poslendí jeho příspěvek se pak objevil v magazínu 3. října 2013, kdy fotografoval Depeche Mode a napsal: „Moje síla rozhodně není tam, kde by měla být, ale díky svému bratrovi, který mi pomáhal s brašnou na focení, jsme úspěšně dosáhl svého poslání.“ Když pak frontman Nine Inch Nails vytáhl svůj iPhone 5s a pomocí FaceTime hovoru dostal Andewa přímo na pódium během koncertu, jednalo se o jeden z nejemotivnějších zážitků nejen pro něj osobně, ale také pro lidi v sále.

Zážitky navíc Apple sám použil v loňských předvánočních reklamách na iPhone a Facetime, kdy ukázal lidem po celém světě, že mohou být kdykoli a kdekoli i v momentě, kdy se svých blízkých nemohou dotýkat, ale mohou je alespoň pozdravit a podívat se na ně. Emotivní reklama cílená před nejkrásnějšími svátky v roce slavila nemalý úspěch. Nyní se ukázal emotivní okamžik bez toho, aniž by se jednalo o reklamu.

 

*Zdroj: appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.