Zavřít reklamu

Tim Cook v úvodu dnešního keynote ukázal dvě recenze na iPhone 5s a iPhone 5c, které vyzdvihují vlastnosti obou zařízení, pochlubil se tím, že Apple prodal 9 milionů kusů iPhone za první víkend a poukázal tkaé na fakt, že se jednalo o největší úspěch v historii společnosti Apple při prodeji iPhone.

Dále jsme se dočkali videa, které ukázalo nejen zahájení prodeje a nadšení lidí z iPhone 5s a iPhone 5c, ale co je možná ještě zajímavější, tak také pohled do zákulisí, kde jsme měli možnost vidět, jak se iPhone 5c a iPhone 5s vyrábí a skladuje. Mimo jiné nám záběry poodhalili také to, že uniklá fotografie krabiček iPhone 5c mohla být skutečně reálná, protože takto Apple skutečně skladuje iPhony.

Tim Cook uvedl, že v současné době již běží přes 200 milionů lidí na iOS 7, na které přešli během neuvěřitelných pěti dní. Jedná se o největší a nejrychlejší upgrade v historii. V současné době již 64% všech zařízení běží na iOS 7. iTunes Radio poslouchá již 20 milionů lidí, kteří přehráli jednu miliardu písniček. Tim Cook poukázal také na to, že Justin Timbrlake pochválil Apple za iTunes Radio. V iTunes App Store je v současné době přes milion aplikací a vývojáři získali od Applu přes 13 miliard dolarů. Dohromady bylo staženo 60 miliard aplikací.

Dnes nejčtenější

.