Zavřít reklamu

Apple opäť upozorňuje svojich fanúšikov na každoročný iTunes Festival, a najnovšie sa rozhodol aktualizovať rovnomennú aplikáciu pre používateľov iOS zariadení. iTunes Festival 2013 sa bude aj tentokrát konať v Londýne, kde budú mať fanúšikovia možnosť zúčastniť sa, respektíve sledovať koncerty 30 nocí po sebe. Aplikácia je dostupná úplne zadarmo pre všetky iOS zariadenia so systémom iOS 6.0 alebo novším, a podľa všetkého táto aplikácia podporuje aj starý iPhone 3GS.

Aplikácia sa zatiaľ drží starých zásad a tak svojim prostredím pripomína iOS 6, a nie novinku z WWDC 2013. Ako inak, v aplikácií nájde užívateľ kompletný zoznam umelcov a presné dátumy ich vystúpení, ako aj rôzne doplňujúce informácie k ním. Na tohtoročnom festivale by malo vystupovať 60 umelcov, medzi ktorých patrí aj Elton John, Katy Perry, Avicii, a mnohí ďalší.

Používatelia, ktorí si už v minulosti stiahli aplikáciu iTunes Festival a majú ju nainštalovanú na svojom iOS zariadení, si ju môžu aktualizovať prostredníctvom App Store.

itunes_festival_2013_banner

Dnes nejčtenější

.