Zavřít reklamu

Jak jsme již informovali, Apple dnes přijal do svého týmu dámu Angelu Ahrendts, která je mimo jiné také nejlépe placenou CEO ve Velké Británii, kde dodnes působila v pozici CEO společnosti Burberry, se kterou začal Apple nedávno spolupracovat. Tim Cook dnes rozeslal svým zaměstnancům zprávu, ve které vítá Angelu v týmu. Pojďme se na otevřený mail podívat.

Týme,Jsem nadšený z oznámení, že Angela Ahrendts se připojí k týmu společnosti Apple jako Senior viceprezident a člen našeho výkonného týmu, který podléhá přímo mně. Angela je v současné době generální ředitelka Burberry. Povede oba naše prodeje, tedy jak maloobchodní, tak i online prodejní týmy. Chtěl jsem aby oba tyto týmy vedl nějakou dobu jeden člověk, protože věřím, že to bude dobré pro naše zákazníky, ale nikdy jsme se nesetkal s někým, o kom jsem si byl jistý, že by mohl vést tyto týmy až do chvíle, než jsme potkal Angelu. Poprvé jsme se setkali letos v lednu a věděl jsem, že ji chci připojit k Applu. Během posledních několika měsíců jsme se navzájem poznali a každý rozhovor s ni, ve mě probouzel ještě větší dojem.

Ona sdílí naše hodnoty a zaměření na inovace. Klade stejný důraz jako my na zážitek a zkušenost zákazníků. Hluboce se zajímá o lidi a sdílí náš názor, že lidé jsou pro nás nejdůležitější. Angela ukázala, že je mimořádný vůdce po celou svou kariéru a má prokazatelné výsledky. Vedla Burberry během jeho fenomenálního růstu. Angela bude potřebovat následující měsíce na přechod z její současné pozice u Burberry k nám do Applu, kam se připojí na jaře. Jsem si jist, že jakmile se s ni setkáte, uvidíte proč jsem tak nadšený tím, že posílí náš tým. Chtěl bych přidat zvláštní poděkování všem našim maloobchodním vedoucím. Vaše síla, talent a vedení nám dovolují mít ten luxus, tedy čas pro hledání nejlepšího člověka na tuto pozici.

Tim Cook

Dnes nejčtenější

.