Zavřít reklamu

Spoločnosť Apple chce dať najavo, že jej záleží na tvorbe jej zamestnancov a okrem toho, že dnes zamestnáva veľký počet zamestnancov, zamestnáva tiež takých ľudí, ktorí sa v minulosti podieľali aj na tvorbe iného obsahu dostupného na iTunes. Či už sa jedná o knihy, hudbu alebo sa podaktorí zamestnanci zúčastnili natáčania, Eddy Cue dnes pracovníkom Applu rozposlal e-mail, v ktorom ich upozorňuje na otvorenie novej sekcie v ponuke iTunes Store, venovanej špeciálne pre pracovníkov spoločnosti Apple.

Ako uvádza Cue v správe, sekcia nesie pomenovanie Employees on iTunes, a jedná sa tak o ďalší darček pre svojich zamestnancov. Pracovníci Applu pritom dlhodobo dostávajú zadarmo aplikácie, knihy, darčeky alebo obrovské zľavy na kúpu niektorého z produktov. Zamestnanci tak majú napríklad možnosť zakúpiť si počítače Mac s 500-dolárovou zľavou, alebo iPad s 250-dolárovou zľavou. Eddy však z e-mailu vynechal akékoľvek zmienky o App Store, za čo môže s najväčšou pravdepodobnosťou podmienka, že zamestnanci nemôžu predávať vlastné aplikácie na App Store, aby nekonkurovali Applu:

„Tím,

Jedna z vecí, ktorá robí Apple špeciálnym je tá, že každá osoba, bez ohľadu kde sú a čo robia, tu zdieľa rovnako hlboký záujem o kreativitu a inováciu. Túto vášeň môžeme vidieť predovšetkým na produktoch, ktoré robíme a na skúsenostiach, ktoré ponúkame našim zákazníkom. Ale nachádza sa aj na iných miestach.

Okrem práce v Appli, mnoho zamestnancov pomohlo vytvoriť napríklad niektoré úžasné knihy, pesničky, filmy a TV seriály, ktoré sa nachádzajú aj na iTunes. Aby sme oslávili ich úspechy, ako aj hon za kreativitou u každého v Appli, dnes spúšťame novú internú webovú stránku.

Je mi potešením predstaviť vám našich vlastných Zamestnancov na iTunes.“

eddy-cue
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.