Zavřít reklamu

Krátko po Parallels Software sa aj spoločnosť VMware rozhodla aktualizovať svoje portfólio o nový softvér VMware Fusion 6 a VMware Fusion 6 Professional. Šiesta verzia tohto známeho virtualizačného softvéru ponúka nielen 50 nových funkcií, ale tiež prináša podporu pre dva nové tohtoročné systémy, OS X Mavericks a Windows 8.1 Blue. Medzi hlavné novinky taktiež patrí podpora procesorov Haswell, a svojimi funkciami určite poteší aj záujemcov o nový Mac Pro.

VMware sa rozhodlo pridať podporu pre veľmi výkonný hardvér, a tak môžu používatelia definovať až 16 jadier, 64GB RAM a 8TB úložiska pre virtuálny systém. Novinkou je aj plná podpora multi-display funkcií a taktiež nechýba ani podpora pre AirPlay displeje. Novinkou je aj vylepšená podpora pre Dictation, a nechýba ani možnosť používať Mavericks ako hosťovský operačný systém. Ten je možné nainštalovať s pomocou obnovovacej partície a postačí k tomu len pár kliknutí.

VMware Fusion 6 je od dnes dostupný ako upgrade za 44,95€, za plnú verziu si používatelia zaplatia 53,95€. K dispozícii je tiež dostupná 30-dňová bezplatná verzia. VMware Fusion 6 Professional stojí 120€ v plnej verzii. Produkt by mal byť dostupný už o pár hodín.

vmware-fusion-6

Dnes nejčtenější

.