Zavřít reklamu

Leap Motion, ano ta firma co vás dostane do hlavní role filmu minority report, dnes oznámila, že jejím novým Chief Operating Officer se stává Andy Miller, člověk který stál u zrodu reklamního systému iAD společnosti Apple. Andy Miller je zakladatel společnosti Quattro Wireless, která se věnovala mobilní reklamně. Společnost v roce 2010 koupil Apple a její systém se stal základem pro reklamní systém iAD. Později v srpnu loňského roku opustil Miller Apple.

„Měl jsem to štěstí pracovat s nejvíce vlivnými osobnostmi v technologickém odvětví a být v členem nejvlivnějších společností na světě. Jsme nadšený z technologie Leap. Potenciál Leap je prakticky neomezený a může zásadně změnit způsob, jakým lidé komunikují s mnoha zařízeními v jejich životě. Jsem nadšený ze vstupu do společnosti Leap Motion,“ uvedl Andy Miller.

Samotná technologie snímání je velmi podobná populárnímu Microsoft Kinect pro Xbox 360, respektive Windows PC. Krabička s názvem LEAP umožňuje, alespoň podle promo videa opravdu neskutečné věci. Stejně tak neskutečná je také cena, za kterou lze LEAP objednat, ta je totiž v předprodeji pouhých 69,99$, což je cena za kterou si jistě může každý kdo vlastní Mac dovolit, mít na stole podobnou hračku, byť by ji používal jen výjimečně. Poštovné do ČR pak vyjde na 13$, což znamená, že se můžete cítit jako Tomáš Cruise za pouhých 83$! Katie Holmes bohužel balení neobsahuje.

Dnes nejčtenější

.