Zavřít reklamu

Poté co se v reklamní kampani na iPhone 4S a zejména pak na jeho digitální asistentku SIRI objevil Samuel L. Jackson a v další si se SIRI dokonce i zatancovala Zooey Deschanel, vsadil Apple opět na světoznámou celebritu. John Malkovich je hlavní hvězdou hned dvojice dnes zveřejněných reklam na iPhone 4S a SIRI. První reklama s názvem Life již během pár desítek minut po jejím vydání stihla zaznamenat na vodách internetu značnou kritiku za to, že po položení jednoduchého dotazu Life neboli život, začne SIRI Malkovichovi vyprávět velmi zajímavé fráze. V reálu však SIRI zná na tento dotaz několik různých odpovědí, ovšem ani jedna z nich se neshoduje s tou, kterou podala Malkovichovi. Je tedy možné, že celebrity mají přednost i u digitálních asistentek. Konkrétně vypadá rozhovor mezi SIRI a Malkovichem následovně.

Malkovich: „Život.“
Siri: „Zkuste být milý k lidem. Vyhněte se tuku. Tu a tam si přečtěte dobrou knihu. Přidejte trochu chůze a snažte se žít společně v míru a harmonii se všemi lidmi všech národů a vyznání.“
Malkovich: „To je opravdu velkolepá rada, skutečně. Děkuju. Tato odpověď se mi velmi líbila.“
Siri: „To je od vás hezké slyšet.“

Vyzkoušejte si sami, co odpoví vaše vlastní Siri na dotaz Life. V druhé reklamě pak Malkovich zjišťuje své plány a počasí. Na konec se pobaví nad vtipem o dvojici iPhonů.

Související články


Dnes nejčtenější

.