Zavřít reklamu

iOS hacker a člen Chronic Dev-Teamu Pod2G, pred pár hodinami oznámil, že dokončil untethered jailbreak pre iOS 5 ktorý bude možný previesť aj na verzii iOS 5.0.1. Podľa jeho slov ho bude možné použiť na všetkých starších iZariadeniach až po procesor A4. Taktiež uviedol že jeho oficiálne vydanie už bude čoskoro k dispozícii. Pre informáciu Apple A4 procesor obsahujú iPhone 4, iPod touch 4th, iPad 1 a Apple TV druhej generácie. Všetky tieto zariadenia aj spolu s iPhone 3GS tak budú podporované.

Konkrétne sa na svojom blogu Pod2g vyjadril nasledovne:
„Pre iPad 1 5.0.1 je untethered jailbreak hotový, testovanie bude prebiehať zajtra na zariadeniach najbližších kamarátov. Len aby ste vedeli, môj postup uvádzam v reálnom čase. iPhone 3GS 5.0.1 je taktiež hotový. Testovanie je zajtra! iPod 4G 5.0.1 podobne!  Apple TV 2 s iOS 4.43 tiež hotové. Nasledujúce dni budeme venovať testovaniu.“

3760725966_0ebbdf0822_z

Určite ste si všimli, že iPhone 4 nie je spomenutý, no podľa blogu Pod2g je jailbreak naň taktiež úplne kompletný. Stále je však otázna podpora zariadení s Apple A5 procesorom, teda iPhone 4S a iPad 2. Vieme len to, že hacker na nich stále pracuje, či sa mu to však podarí je stále dosť otázne. Každopádne aj za tento úspech budú mnohí používatelia svojich iOS hračiek vďačný.

Dnes nejčtenější

.