Zavřít reklamu

Společnosti Apple uvolnila novou verzi operačního systému OS X Lion ve verzi 10.7.2. Zatím je dostupná pouze pro vývojáře, nicméně již brzy by se první aktualizace měli dočkat i všichni ostatní. Podle serveru TUAW.com by aktualizace 10.7.1 měla být dostupná v řádu dnů, maximálně týdnů. Podle redaktorů je to zřejmé podle skutečnosti, že Apple uvolnil vývojářskou verzi systému 10.7.2 namísto 10.7.1. Je tedy pravděpodobné, že Apple již má první balíček oprav hotový.

Vzniklá situace není nijak neobvyklá, před lety byla první série oprav pro operační systém OS X 10.6 Snow Leopard uvolněna přibližně po čtrnácti dnech od zahájení prodeje. Podle serveru TUAW také někteří uživatelé OS X Lion Server hlásí, že se jim aktualizaci nepodařilo nainstalovat a instalace skončila s tím, že na daný partition nelze aktualizaci nainstalovat.

První balíček oprav by měl řešit nejvážnější bugy napříč počítači Mac. U Macbooků se vyskytují problémy s Wifi, která se libovolně odpojuje, u iMaců zase problém se zamykáním obrazovky při přehrávání videa ve fullscreenu.

Dnes nejčtenější

.