Zavřít reklamu

Server Boy Genius Report vydal zprávu, podle které by se uživatelé iOS zařízení měli brzy dočkat nové verze operačního systému iOS tentokráte s označením 4.3.2. Zpráva doslova obsahuje toto: „Důvěryhodný zdroj pracující ve společnosti Apple nám potvrdil, že vývojáři nyní pracují na iOS 4.3.2“. Nový iOS bude dostupný pro iPhony, iPody Touch i iPady a údajně by měl vyřešit několik bezpečnostních problémů, opravit bugy a také přinést několik zatím neznámých vylepšení.

Jedna ze záplat by se měla týkat problémů s internetovým voláním Facetime. Ty se týkají zamrzání při přenosu obrazu během hovoru. Tento problém se již delší dobu řeší na diskusním fóru Applu ale opraven dosud nebyl. Opravy se tedy možná dočkáme až za dva týdny, kdy by měl nový iOS spatřit světlo světa. Vyřešeny by také měly být problémy s malou výdrží baterie po updatu na iOS 4.3.

battery

Osobně ale problémy s výdrží nemám. Dlouhou dobu jsem používal iOS 4.1 a výdrž na iPhonu 4 se pohybovala maximálně okolo jednoho dne. Nyní, po updatu na iOS 4.3 mi iPhone vydrží bez větších problémů až tři dny.

Dnes nejčtenější

.