Zavřít reklamu

White Diamonds logoHned na začátku si musíme přiznat jednu věc, pokud máme telefon za téměř dvacet tisíc korun, milujeme luxus. Pokud chcete vzhled iPhone 4 ještě něčím ozvláštnit, máte k  dispozici odhadem 13,49 milionů obalů, krytů a pouzder pro tento mobilní telefon. Na výběr máte od pouzder za desítky korun, až po pouzdra za desítky tisíc korun, dnes se však podíváme na pouzdro, jehož cena je v porovnání s „luxusem“, které nabízí zcela adekvátní. Obal White Diamonds pro iPhone 4 Nafrotiti Color vznikl technikou digitální ilustrace, která je doplněna o Swarovski Elements, vsázené do pevného plastu tvořícího samotný obal. Pojďme se tedy podívat, co nám tento kryt za zhruba 800Kč nabídne.

White Diamods

Kryt pro iPhone 4 najdete zabalený v pevné papírové krabičce, ve které se kromě samotného krytu nachází také ochraná fólie na displej vašeho telefonu, včetně návodu na její aplikaci. Výrobce by mohl dodávat certifikát, abyste získali pocit výjmečnosti, tak jak u tohoto krytu čekáte, ten však budete v balení hledat marně. Náš konkrétní kryt vznikl pod rukama umělce Vince Frasera, který se při jeho tvorbě inspiroval egyptskou princeznou Nefertity. Tu ztvárnil pomocí digitální ilustrace, do níž je vsázeno 16 kamínků Swarovski. Ke krytu se vždy váže také jistá citace, v našem případě: „Vize, je umění vidět, to co je neviditelné pro ostatní“.

WD-white-diamonds

Ochrana

Kryt je tvarován přesně na iPhone 4 a je vyroben z jednoho kusu pevného plastu. Na bočních stranách krytu jsou protiskluzové výstupky, které skutečně fungují a telefon neklouže v ruce. Na zadní straně se kromě grafiky nachází také otvor na fotoaparát a LED přisvícení. Kryt se na telefon „nacvakne“ ze zadní a boční strany, díky čemuž chrání vše, kromě displeje iPhone. Toho, že by kryt upadl se skutečně bát nemusíte, mnohem více byste měli řešit, jak v případě potřeby kryt z telefonu dostat, to totiž díky opravdu preciznímu zpracování není vůbec snadné. Zadní a boční stranu ochrání kryt dokonale, ze spodní a vrchní strany mohli tvůrci boční stěny trošku protáhnout, aby byla ochrana kompletní i tam, to je však pouze můj osobní názor. O poškrábání telefonu se však 100% nemusíte obávat. Dokonce po vzoru originálního Bumperu nechali tvůrci krytu vystouplé okraraje zhruba milimetr nad displej, ten se tedy při poožení nepoškrábe.

Zpracování

Nejprve pár slov autora samotného designu „Pro tento kousek jsem se nechal inspirovat staroegyptskou princeznou Nefertiti. Jejíž vápencová socha je jedna z nejpopulárnějších a  obdivovanějších památek Egyptského muzea v Berlíně. Dokonce i dnes, je považována za jednu z nejznámějších tváří staré Afriky“. Co se týká samotné grafiky, ta je skutečně prvotřídní, jemné linie jsou v kvalitě těch nejluxusnějších výtisků, které znáte. Samotná kresba je několik vrstev pod vrchní vrstvou samotného krytu, díky tomu nejen že nehrozí poškrábání motivu, ale ten také vypadá více plasticky. Celý kryt je tlustý přibližně 3-4mm, ovšem plastu ze kterého je vyroben to vůbec nevadí a prosknout, jej při běžném používání není vůbec snadné. Čeho jsem se osobně bál, jsou právě prezentované kamínky od Swarovski, ty totiž rády vypadávají, ať již je máte na ledničce, přívěšku na klíče, nebo kdekoliv jinde. Jedinou vyjímkou je naštěstí kryt White Diamonds. Kryt jsem 14 dní nesundal z telefonu, který jsem běžně používál, dával do riflí, spal s ním a tak dále. Za 14 dní nevypadl ani jediný kamínek. „Pracujeme s maximální přesností a využíváme pouze nejkvalitnější materiály. Garantujeme, že pouze Swarovski Elements jsou určeny pro naše výrobky. Zaručují absolutní čistotu, maximální přesnost řezu. Provádí se individuální kontrola kvality a lesku. White Diamonds: čistota, lesk a  dokonalost.“ Takto hodnotí svoji práci samotný výrobce, mě po 14 denním testování nezbývá, než jeho slova potvrdit.

white-diamonds-crystal-cases-for-iphone-and-ipad

Resumé

Co se kvality výrobku týče, nemám sebemenších výhrad, vše je pevné a opravdu dobře zpracované. Design rozhodně zaujme řadu lidí, zejména díky použitým komponentům od Swarovski, který zkrátka láká oči, ať již je kdekoliv. Jediné, na čem bych osobně v roli výrobce „zamakal“ by byl například certifikát o pravosti Swarovski nebo něco podobného, co by zákazníkům přidávalo na pocitu výjmečnosti.

Dnes nejčtenější

.