Zavřít reklamu

Greenpois0nChronicDev Team dnes kolem třetí hodiny ranní vydal novou verzi GreenPois0n RC5, který dokáže Jailbreaknout iPhone, iPody Touch a iPad běžící na iOS 4.2.1. Tento jailbreak je untethred a nově ChronicDev Team přidal také animované bootovací logo, které se mě osobně líbí. Tento jailbreak pojede na všech zařízení s iOS 4.2.1 (s vyjímkou iPhone od Verizon, který zatím nebyl testován). Pokud jste si již Jailbreakli iPhone díky Monte jailbreak, který je obsažen v Rednsn0w 0.9.7 a chcete mít iPhone jailbreaknutý, přes nový GreenPois0n, tak budete muset svoje zařízení restornout. Pokud jste ale měli iPhone jailbreaknut skrze tethered jailbreak, tak můžete jednoduše GreenPois0n spustit a pokračovat v kroku 2. jako by se nechumelilo.

Postup

1. Stáhněte GreenPoison (Mac) (dále jen GP) a otevřete jej.

2. Klikněte na Jailbreak

3. Nyní musíte dát iPhone do DFU módu dle následujících kroků.

  • podržte tlačítko sleep na 2 sekundy
  • podržte na 10 sekund tlačítko sleep a home
  • podržte na 15 sekund tlačítko home

4. Pokud se vám nepodařilo dostat iPhone do DFU módu, tak klikněte na tlačítko Reset a pokuste se iPhone znova dostat do DFU módu.

5. GreenPois0n nyní jailbreakuje iPhone.

4. Podívejte se na Home screen iPhonu a najděte ikonu  jménem Loader – otevřete ji.

IMG_0156

5. Klikněte na kolonku se Cydii a klikněte na Install Cydia. (Je dosti možné, že se kolonka se Cydii dnes neukáže, protože jsou servery, ze kterých Loader Cydii stahoval overload)

IMG_0157
IMG_0155

6. Nyní je vše hotovo a vy si mužete užívat jailbreaknutého iPhonu. (pokud se Cydie neukázala, tak jednoduše restartujte iPhone a Cydie se  jako zázrakem objeví)

IMG_0158

! VAROVÁNÍ ! Server Letem světem Applem ani jeho redaktoři nezodpovídají za případné problémy!

Dnes nejčtenější

.