Zavřít reklamu

hero_20100225Apple Inc. začal dnes 12.3.2010 přijímat předobjednávky na iPad. Objednávky se vztahují pouze na USA a všem kteří si objednají přístroj již nyní bude doručen 3. Dubna 2010, v den kdy začne oficiální prodej iPadu. Během pár týdnů by měla možnost předobjednání přístroje být také na Apple stránkách Austrálie, Francie, Itálie, Japonsko, Kanada, Německo, Švýcarsko, Španělsko a Velká Británie. Nic se od keynote nezmenilo, ceny i všechno vybavení, které je nyní také dostupné k předprodeji se nezměnilo, ceny stále stejné a informace také.

iPad-Apple-Store-U.S.

Downloads ???

Apple také spustil novou stránku přímo na své hlavní menu liště na Apple.com, která se věnuje iPadu 3G a detailně rozpitvává datový plán pro 3G model. Stárnku iPadu naleznete zde. Ovšem zde nastal problém, iPad je zde místo sekce downloads.  Do sekce downloads se dostanete jen přímým url, které je následující: http://www.apple.com/downloads/ . Patrně je to chyba ze strany Apple, sekce měla být buď vyřazena nebo má mít nějaký odkaz přímo z apple.com.

objednavka

Objednat iPad si můžete v USA buď domů nebo do nejbližšího Apple Store, kde si jej 3. Dubna 2010 můžete vyzvednout.

Tajemné tlačítko iPadu

Jedinou novinkou o které se doposud nevědělo a dnes ji Apple odhalil je „záhadné“ tlačítko na pravé straně iPadu vedle nastavování hlasitosti. Mimochodem funkce, tato funkce je výtečná například při surfování v leže! Talčítko totiž umožňuje okamžitě vypnout nebo zapnout automatické natáčení obrazovky pomocí akcelometr.

Dnes nejčtenější

.