Zavřít reklamu

Troufám si říct, že každý má sem tam chvilku, kdy se jen rozvalí na postel a pustí hudbu, ale co se nám nestane? začne hrát písnička, na kterou nemáme náladu musíme se zvednout a jít ji přepnout. Ano všichni to jistě známe, ale je to dost nemilé a totálně to dokáže pokazit onu uklidňující chvilku. Proto je tu aplikace Remote, ano určitě mnozí namítnete, že je už na iTunes App Store dlouho, ale proč si ji nepřipomenout.

K čemu vlastně aplikace Remote slouží? Jednoduše nám udělá z iPhone/iPod touch drahý dálkový ovladač přes WiFi. Funguje velice jednoduše možná i jednodušeji. Zapneme WiFi na iPhone/iPod na MACu/PC zapneme iTunes, na displeji nám vyskočí kód, který opíšeme, spáruje se nám iPhone/iPod s knihovnou v iTunes a můžeme poslouchat. Také je k dispozici mít spárováno mnoho knihoven a vybírat si mezi knihovnami písničky, které jen chceme.

Celá aplikace je přehledná a dělaná v duchu iPod, takže nemusíte mít strach, že by jste ji nepochopili a nebo se v ní nevyznali. V Remote nechybí snad žádná funkce, kterou by jste mohli potřebovat. Aplikace umožňuje vyhledávání v knihovně, také můžeme vytvářet vlastní playlisty, stejně jako u přehrávače iPod si můžeme přepínat mezi alby, interprety a jednotlivými písničkami. Samozřejmě zvládá přehrávat nejen hudbu, ale i podcasty, audiobook a nebo videa. Vývojáři neopomněli Applisty oblíbenou funkci Genius, která nám na základě puštěné skladby doporučí další podobné skladby, které máme v knihovně.

Jediná nevýhoda aplikace je nutnost mít doma WiFi, ale v dnešní době je to téměř standart, tak se toho nebojím. Když telefon ztratí WiFi signál nemusíme zoufat, písničky hrají dál a my se v klidu můžeme zase připojit a pouštět si co jen chceme. Samozřejmost je i ovládání hlasitosti přehrávané hudby, bohužel nelze tlačítky na boku iPhone/iPod, které jsou na to určeny, ale posuvníkem na displeji stejně jako v přehrávači. Aplikace si pamatuje spárované knihovny, takže nemusíme mnohokrát opisovat kód, stačí jednou a hotovo.

Myslím, že tahle FREE aplikace se hodí každému. Osobně ji využívám denně a jsem za ni moc rád

Aplikace Remote stáhnete na iTunes App Store zdarma ZDE.

Dnes nejčtenější

.