Zavřít reklamu

AT&T BLACKBERRY CURVETak, nejprve trošku osobní pro čtenáře co mě znají z FaceBooku a videí :-) Já vám to říkal, BlackBerry je cool. Ok pojďme na novinku, Amazon dnes spustil beta verzi prohlížeče Kindle pro mobilní komunikátory BlackBerry. V čem spočívá revoluce? Nemusíte mít kindle, nemusíte mít nic jiného než účet na amazon abyste mohli zakupovat knihy a zařízení BlackBerry. Kindle v současné době nabízí více jak 400 000 knih z toho více jak 100 000 označil The New York Times za Bestsellers.

Screen shot 2010-02-18 at 11.57.08 AM

Nejzajímavější je, že Amazon již nenutí své užvatele aby vlastnili Kindle, zkrátka bude žít jednak z prodeje Kindle zařízení, ale pokud jej nechcete nevadí, vezme si destátek od prodejců a ten je nyní velmi vysoký, jedna kniha vás výjde na 280 Kč, což je u mnoha titulů více, než byste zaplatili za normální knihu, navíc nakladatelství neplatí distribuci ani tisk! Nyní tedy můžete stáhnout betaverzi Kindle pro BlackBerry a následně nakupovat knihy. K dispozici je zatím betaverze pro následující přístroje:supported-devices-strip._V202056451_

Čtěte všude kde jen chcete

Amazon nastavil model, kdy si koupíte knihu a můžete si ji číst kde jen chcete, zakoupíte například knihu na BlackBerry, následně se na vašem Kindle nebo Mac/PC příhlásíte na Kindle účet a knihu máte samozřejmě k dispozici. Samozřejmě jsou zde pak úkázky kapitol zdarma a další vychytávky. Nicméně vše je pěkné, ale jako vždy pouze pro zemi vyvolenou, tedy USA.

Dnes nejčtenější

.