Zavřít reklamu

Recenze MacBook AirPodle našich informací od českých APR bude společnost Apple aktualizovat své MacBooky dne 24. 2. 2015, což je v úterý. K aktualizaci produktové řady MacBooků by mělo dojít tichým způsobem, tedy bez jakékoli keynote s tím, že se pouze změní nabídka stávajících počítačů na stránkách společnosti. Novinky by měly přinést nové procesory, které Intel představil na začátku letošního roku.

Bude se tak jednat o první nové produkty roku 2015 s tím, že aktualizace na stránkách Apple.cz a Apple.com se dočkáme po 15:00 našeho času. Je nepravděpodobné, že bychom se dočkali při této aktualizaci také zbrusu nového MacBooku s 12″ displejem, ten totiž Apple zřejmě představí přímo na některé ze svých keynote. Vzhledem k tomu, že Intel zveřejnil informace o svých nových procesorech, víme již nyní, jaké procesory se nabízí pro nové MacBooky Air z roku 2015. Apple má možnost osadit nové počítače čipy Core i7-5650U s frekvencí 2.2GHz, Core i5-5250U, Core i5 s 1.8 GHz nebo Core i7 s 2 GHz frekvencí. Všechny tyto čipy obsahují grafický čip Intel HD 6000.

Aktualizace by se měla týkat pouze modelů MacBook Air s tím, že na nové MacBooky Pro si ještě nějaký ten pátek budeme muset počkat vzhledem k prozatímní nedostupnosti procesorů pro tyto stroje. Procesory pro počítače MacBook Pro budou dostupné až na konci prvního čtvrtletí letošního roku. Ačkoli je aktualizace sice pozitivní informací, nese sebou ruku v ruce také stinnou stránku věci. Bohužel bychom se totiž měli dočkat zvýšení ceny a to především kvůli dalším změnám kurzu mezi Dolarem a Eurem.

Macbook

Dnes nejčtenější

.