MatoKRAL já chápu přirážku za operační systém, ale tohle je moc! Ten MB je opravdu předražený a verze bez lišty je toho dokonalým důkazem. Co vlastně přináší oproti starší generaci? Je oprávněné chtít i 6 tisíc víc?? Je oprávněné chtít ty samé peníze za model s lepším CPU, jako za výkonnější MBP 'TB' edici, která má ještě více portů a nové funkce??? Ne, není. A to je příklad za vše.
-
PatrickX0X píše:
Mohl bych tě poprosit, abys tady 1000X nevypisoval, jestli tedy doporučuje Macbook Pro 2016 bez Touch Bar? Máš internet? Podívej se na videa, kde je srovnávají.Ano, díval jsem se na YT. Tam ti ale mnohdy neřeknou názor jaký na to mají, a proto se ptám po fórech.
Kup si novy 2016, uz ked si na to cakal od leta... Lebo si kup iMac, ved si tusim pisal ze ho aj tak nebudes velmi prenasat a bude doma...
Presne, kúp 2016, nový model, keď si už toľko čakal, nech to stojí za to a máš to najviac čo môžeš zohnať, nebudeš potom lutovať, že si mohol kúpiť niečo lepšie.
majdy píše:
Presne, kúp 2016, nový model, keď si už toľko čakal, nech to stojí za to a máš to najviac čo môžeš zohnať, nebudeš potom lutovať, že si mohol kúpiť niečo lepšie.Nejnovější neznamená nejlepší! Pokud ti vadí přítomnost jen USB-C, určitě ho neber. K USB-C jsem se vyjádřil na macforu.