Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Výkon Macbooku Pro 13" #9848

    Chladenie u Macov bolo vždy vyriešené výborne, ak sa vážne po 10 minútach vypne, tak to samozrejme nie je normálne, Mac nie je na hry, ale dajú sa na ňom hrať, bežne by mal niekoľko hodín aj mimo nabíjačky zvládnuť.

    Odpověď: Reklamace bez faktury #9812

    Ak je to v prvom roku, môžeš ho servisovať vrámci Apple kdekoľvek na svete bez dokladu o kúpe.

    Ak je to kupované u nás a chceš to reklamovať u predajcu potrebuješ doklad o kúpe bez ohľadu na to či je to ešte len v prvom alebo druhom roku. Predajca by mal vedieť dohľadať faktúru na základe SN.

    Odpověď: Ukradený iPhone X #9739

    Ak by si mala zapnuté odosielanie poslednej polohy, iPhone ju pred vypnutím odošle, je jedno či ho vypol hneď alebo o desať hodín.

    Keďže si používala iCloud, tak ostávajú len dve možnosti, používala si veľmi jednoduché heslá, alebo ťa dotyčný poznal.
    Verzia s tým, že by to obišiel neexistuje. iCloud sa nedá obísť.

    Aby vypol Find my iPhone, odhlásil ťa a iPhone používal ako svoj musel by sa najprv dostať cez FaceID, teda zadať štvor, šesť, alebo viacznakový kód. Aj keby sa mu to podarilo, v nastaveniach pri pokuse odhlásiť tvoje Apple ID s iCloudom, prípadne vypnúť Find my iPhone si telefón vyžiada heslo k tvojmu Apple ID. Ak to nebolo heslo v štýle "Heslo123", ale normálne, nemá šancu ho uhádnuť bez toho aby ťa poznal, čím sa opäť dostávame k tomu, že je pravdepodobné že ťa zlodej poznal.
    Neobíjdeš to.

    Mimochodom, v akej neautorizovanej predajni Apple?

    Odpověď: AirPods #9787

    Resetuj ich a ak máš Mac, spáruj ich na ňom.

    Odpověď: iMessage #9773

    Skúsim hádať, používate rovnaké a to isté Apple ID?

    Odpověď: Ukradený iPhone X #9737

    Dotyčný evidentne nevedel čo kradne, pretože ak by áno, vedel by, že iPhone sa mu kradnúť neoplatí.
    Sú teda tri možnosti. Buď si naozaj nepoužívala iCloud, mala si blbé a ľahko uhádnuteľné heslo, prípadne ťa zlodej poznal.

    Ak je iPhone vypnutý a vypla si iCloud, respektíve funkciu odoslania poslednej polohy, na mape ho už neuvidíš a aj keby, nemôžeš s tým urobiť nič. Kvôli takýmto prípadom existuje Apple Care+ a alternatívy u nás. iCloud a normálne heslo je zase samozrejmosť, čo, ale dnešný človek kupujúci iPhone len kvôli značne samozrejme nepotrebuje, pretože to nekupuje kvôli funkciám a možnostiam, ale kvôli logu… (vo všeobecnosti).

    Odpověď: chytrá televize a kvalita obrazu z iphonu #9712

     TV 4K prehráva filmy v 4K HDR, to ako tam funguje youtube je druhá vec a  TV je presne na toto výborná, ale iPhone? Neviem ako by si ho chcel napárovať a prehrávať 4K, to sa nedá, vždy, keď do telky budeš z iPhonu dáta posielať budeš ich buď zrkadliť (Lightning to HDMI) alebo ich môžeš poslať cez Airplay a tam taktiež môžeš zrkadliť. No na Airplay potrebuješ  TV, takže pri filmoch ti Airplay stráca zmysel.

    Odpověď: IOS 11.3 #9640

    petriPhone píše:

    IPAD__2017 píše:
    ĎKujem no hej je to dosť užitočné hlavne keď máte tých hesiel okolo 20 každé sa zapamätať nedá aj keby je tomzdĺhave

    Už jsem na to přišel. Funguje to jinak. Musí se kliknout tam, kde se má zadat heslo aby se objevila klávesnice. Nad klávesnicí se objeví modrými písmeny hesla. Tam si vyberete to správné. Zdlouhavé s nepraktické. Nechápu proč to takto dojebali.

    To ako na to bolo písané v popise aktualizácie, nečítaš? Zjavne nie, taktiež dôvod a to ten, že je to z hľadiska vyššej bezpečnosti.

    Odpověď: BT sluchátka k iPhone #9144

    A čo čakáš od $15 slúchatok, k tomu ešte keď sú BT? Samozrejme, že normálne BT slúchatka by to robiť nemali a aj ich výstup a kvalita bude omnoho lepšia, keď nechceš moc investovať šiel by som do niečoho od JBL, ale moc kvality tiež nečakaj… Ak sedia Earpods, tak jednoznačne Airpods.

    Odpověď: iPhone záloha iCloud #9564

    Tak ja to uvediem na pravú mieru...

    Celý čas ide predsa o to, čo sám popisuješ, nakoľko nemáš zapnutú iCloud Photo Library, iCloud Backup nedokáže do 5 GB zálohovať aj fotky, ktorých (s hudbou) ako píšeš je 22 GB. Máš málo miesta na zálohu iPhonu.

    Čiste logicky, reoreticky... čo to je záloha iPhonu? Je to kompletný obraz iPhonu ako takého, akonáhle obnovuješ iPhone zo zálohy dostávaš presne to isté čo si na iPhone mal v čase zálohy.

    Ak používaš iCloud Photo Library, fotky sú tam. Teda ich iPhone nemusí zahrnúť do iCloud Backup, zahrnie len "metadata" od appky Photos (a samozrejme ďalšie dáta). Pri takejto obnove sa ti iPhone obnoví a fotky sa doťahujú dodatočne.
    Tým, že iCloud Photo Library nepoužívaš, iCloud Backup sa snaží robiť kompletnú zálohu (od toho zálohy sú), teda zahrňuje fotky, ktoré sa v iPhone nachádzajú, bez ohľadu na to čo v iCloude zapnuté máš alebo nie.

    Résumé, zjavne na iCloude nemáš dosť miesta.

    Odpověď: iPhone záloha iCloud #9555

    Odpovedal si si sám, zjavne je na iCloude nedostatok miesta.

    Odpověď: iCloud stahování videa do PC #9548

    Čo robíš, keď chceš video či fotky z iCloudu stiahnúť?

    Odpověď: i cloud #9533

    smithdj: Práve ak si niekto kúpi 16GB iPhone je preňho najideálnejší iCloud. Vieš, že iCloud Photo Library ide nastaviť na optimalizovanie úložiska, teda, systém pracuje s voľnou kapacitou podľa potreby užívateľa? To znamená, že pokiaľ mám 64GB iPhone a 30 GB fotiek, ponechá všetky offline, no ak mám práve 16GB tak ich optimalizuje podľa toho koľko mám voľnej kapacity, čiže fotky, ktoré sú staré, alebo nie je na nich "trafic" jednoducho fyzicky odstráni aby bolo stále voľné miesto na nové a posledné fotky? Pritom sa užívateľ nemusí o nič starať a nič sám manuálne ručne mazať. Naviac kedykoľvek má užívateľ prístup k svojím starým fotkám priamo v aplikácii fotky bez ďalšieho manuálneho zásahu ako tomu je pri všetkých ostatných službách...

    Mimochodom, vieš že Google fotky ti všetky fotky ukladajú komprimované v nižšej kvalite a pôvodnú si stratil? To je za tým neobmedzeným úložiskom. Treba si trošku otvoriť oči, firmy Vám zdarma nedajú nič výhodné pre Vás (a to v prípade Google platí dvojnásobne, navyše je to služba na konkurenčnom zariadení...). Taktiež dávaš Googlu súhlas so spracovaním tvojích fotiek pre reklamné účely.

    petriPhone: OneDrive nepoužíva reálne ani polovica Windows užívateľov, nie to ešte Apple, ale pekná fáma...

    Odpověď: Apple Watch – DEMO verze #9502

    Reálne ich dať do funkčného stavu je takmer nemožné, takže ak chceš hodinky, kúp si ich v obchode. Demá nemusia disponovať všetkými funkciami, ktorými disponujú predajné verzie, taktiež majú odkrytý servisný port, takže niesú vodotesné atď...

    Tiež by ma zaujímalo, ako si sa k ním dostal...

.