Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Pomoc s výběrem – nový MacBook Pro #6214

    Z mého úhlu pohledu je to absolutně nelogické (až retardované). Já si ani nenabiju iP z MB! Potřebuju redukci, takže je to nekompatibilní.

    Odpověď: Soft na upravu foto #6276

    Jestli chceš opravdu dobrý editor, který se vyrovná fotokrámu, podívej se i na GIMP.

    Odpověď: Pomoc s výběrem – nový MacBook Pro #6212

    MatoKRAL píše:
    miqik, ty si to zas nepochopil.. Apple dal len USB-C do nového MBP zámerne.. Lebo chce aby výrobcovia používali jeden konektor na všetko.. Tie redukcie možno potrebuješ teraz, ale za 3-4 roky budeš potrebovať redukcie zo starých na USB-C, pretože každý monitor bude podporovať USB-C, každý flash disk bude podporovať USB-C, atď.. Takže jednoznačne nebrať starý MB, myslím že USB-C je blízka budúcnosť, hlavne ak do toho apple takto vhupol a aj výrobcovia smartfónov, a notebookov s USB-C..

    Ano, ale teď je to nepoužitelné. A cenu redukcí vysvětlíš jak? OT: Nevím jak pak chce Apple odůvodnit Lightning v iP?! Proč používá jakýsi konektor úplně nekompatibilní s okolním světem? A po odstranění jacku ho nechal na Macu! Proč tam nedal Lightning na sluchátka?! Takže toto je další nelogický krok Applu.

    Odpověď: Pomoc s výběrem – nový MacBook Pro #6210

    majdy píše:

    MiQiX píše:

    majdy píše:
    Presne, kúp 2016, nový model, keď si už toľko čakal, nech to stojí za to a máš to najviac čo môžeš zohnať, nebudeš potom lutovať, že si mohol kúpiť niečo lepšie.

    Nejnovější neznamená nejlepší! Pokud ti vadí přítomnost jen USB-C, určitě ho neber. K USB-C jsem se vyjádřil na macforu.

    Ja nepíšem aby vzal najnovší, pretože je najlepší, píšem nech vezme to najviac čo môže = najnovšie/najaktuálnejšie/najmodernejšie = najdlhšia podpora = dlhší servis, novinky mimo výpočetný výkon ako klávesnica, nové repro, nový displej, väčší trackpad, nízka hmotnosť, malý rozmer a hrúbka.

    Ne každému to tak musí přijít. Zase mít plnej bágl redukcí neni pěkný 🙁

    Odpověď: Macbook Pro VS Macbook Air 2016 #6244

    Tohle je udělané na macu? Hmmm. To bych neřekl. Každopádně to nic nemění na tom, že Linux je pro 'socky' a Windows 'hračka pro děti'!

    Odpověď: Výběr – MacBook #4978

    Podle mě ještě ne. Ale nejsem si jist.

    Odpověď: Výběr – MacBook #4976

    Už jsi se rozhodl?? Popřípadě jak? Docela mě to zajímá 😀

    Odpověď: iMovie #6259

    Mohu se dotázat, proč zakládáš dvě diskuze???

    Odpověď: Macbook Pro VS Macbook Air 2016 #6239

    MatoKRAL píše:
    Neviem preto furt ten človek vypisuje o Dell atď.. nikoho už Windows nebaví a linux oproti OSX je ešte menej použiteľný.. dodnes nieje pre linux vyrobený napr. ani celkom základ Photoshop.. Tu nejde o soft používaný na OS X, samozrejme že človek keď ma OSX tak si nájde náhrady za Windows aplikácie, kto normálny to nespraví? Virtualizácia len na naozaj softy ktoré sú nenahraditelné.. OSX celkovo je krajší a reálne využiteľnejší soft na prácu, Windows je pre deti, linux pre chudobných programátorov (a serveri samozrejme).. macbook je najkrajsi notebook na svete, materiáli sú super, nič nevŕzga a má rovnomerne spracované všetky strany.. od ostatných firiem som videl takýto notebook len od aceru, ktorý vyrobil kópiu macbook Air so svojim logom a s Windowsom, ZA ROVNAKÚ CENU AKO MBA!! Rovnaké parametre, rovnaká cena.. odporúčam MBP

    Sorry, ale teď si se diskvalifikoval ze seriozní diskuze.
    .
    Na Linux je vyrobeno velmi mnoho softwaru. Tvůj 'fotokrám' úplně v pohodě nahradí Krita a GIMP. A když chci Photoshop, spustim ho ve Wine.
    .
    ''OSX celkovo je krajší a reálne využiteľnejší soft na prácu'' Vzhled je subjektivní! To nemůžeš nikomu nutit, co je hezčí a co ošklivější!
    ''Windows je pre deti, linux pre chudobných programátorov (a serveri samozrejme)'' A teď ses chytil. Nejpoužilnější soft na prácu??? Zkus si pustit CAD na OSX a něco v něm dělat! Neuděláš ani ozubený kolo a už budeš virtualizovat!
    Zkus si programovat na něčem jinym než Linux! Na Linuxu si všechno krásně nastavim a nikdo mi nediktuje, že OS vypadá tak a já jsem ten zombie, co skáče podle toho, jak Apple píská!
    Zkus si hostovat, provozovat, či administrovat server na Cupertinském, či Redmondském softwaru! To nejde!
    .
    ''macbook je najkrajsi notebook na svete, materiáli sú super, nič nevŕzga a má rovnomerne spracované všetky strany'' DELL XPS, HP Envy, MS Surface, ASUS ZenBook snad vržou??? Ony nejsou z kovu?! Víš co dá práce dělat chassi z karbonu, jako to dělá DELL???
    .
    ''od ostatných firiem som videl takýto notebook len od aceru, ktorý vyrobil kópiu macbook Air so svojim logom a s Windowsom, ZA ROVNAKÚ CENU AKO MBA!! Rovnaké parametre, rovnaká cena.. odporúčam MBP'' Přesně slova zatvrzelé ovečky...

    Prosímtě, nepřesvědčuj všechny o tom, jak Apple je ta jediná firma, jediná která vyrábí krásné notebooky se vzhledným a použitelným softwarem... - To je subjektivní! Já objektivně doporučuji i jinou variantu, tak prosímtě přestaň psát nesmysly.

    A teď k tématu. Abych to zestručnil... Pokud ti 'masox' nepřináší nic podstatného, neváhej a kup DELL XPS, či Surface. Pokud ti svět Applu přináší něco zásadního, máš nějaký důvod proč, doporučuji MBP. Air určitě ne. Ale vzhledem k tomu, že používáš redmondský software, bude lepší koupit něco s Windowsem. Jako alternativu k MBP nejlépe DELL XPS. Učinil jsem tak také 😉 a nepoužívám redmondský software!

    Odpověď: Nejlepší program na střih videí #6266

    Za FinalCut i Premiere jsou vyhozené peníze! Stejnou i lepší službu udělá BlackMagic Design DaVinci Resolve, nebo FX Home HitFilm ve free verzích.

    Odpověď: Macbook Pro VS Macbook Air 2016 #6236

    Nebude podporován, otřesný displej, nulové přínosy oproti MB Pro. To jsou vady.
    .
    Proč mají být konkurenční notebooky plastové rozvrzané krámy???
    DELL XPS je krásně kovový a z boků karbonový. Surface je z hořčíku a ASUS dělá notebooky z hliníku stejně jako Apple. Nevím co je na tom rozvrzaného.
    .
    Pokud pro tebe masox má přínosy, určitě do něj jdi.

    Odpověď: Pomoc s výběrem – nový MacBook Pro #6208

    majdy píše:
    Presne, kúp 2016, nový model, keď si už toľko čakal, nech to stojí za to a máš to najviac čo môžeš zohnať, nebudeš potom lutovať, že si mohol kúpiť niečo lepšie.

    Nejnovější neznamená nejlepší! Pokud ti vadí přítomnost jen USB-C, určitě ho neber. K USB-C jsem se vyjádřil na macforu.

    Odpověď: Macbook Air 2015 – 13" vs Macbook Retina 2015 – 12" #6252

    Macy jsou na tom víceméně na stejno. Díky optimalizaci masoxu a umu Applu dokonale využít HW rozdíly nepoznáš. Naopak bude k dobru znatelně rychlejší SSD a více RAM.
    .
    K dobru je pak také retina, která je na tuto práci daleko lepší.
    .
    K zahození nebude ani menší konstrukce. Pokud ti vadí přítomnost jen jednoho USB-C, určitě to není nejlepší nápad. Ale do budoucna dobré, páč Apple se USB-A zbavil.

    Odpověď: Macbook Pro VS Macbook Air 2016 #6234

    MBA už dnes nekupuj. Nechce ho už ani Apple. Co se týče MBP. Bral bych nižší konfiguraci MBP 2015 s 8G RAM. Na Parallels je lepší mít 16G RAM.
    .
    Jen upozorním, že moc nepoužíváš Apple SW a MB pro tebe tak nemá moc přínosů. Než koupit MBP 2k15, je lepší kouknout se po konkurenci, páč z Apple SW používáš jen iMovie a to se dá hezky nahradit. Doporučil bych základní DELL XPS 13, který déle vydrží na baterii, je menší, lehčí a tenčí. Dal by se sehnat za 32k. Pokud chceš nějakou korunku ušetřit, je to určitě k dobru 😉 Pravděpodobně to udělam taky.

.