Zavřít reklamu
  • Ukradený iPhone X #2305

Dobrý den, včera mi ukradli telefon iPhone X při nástupu do tramvaje. Je možné ho dohledat? Přes iCloud jsem zkusila. Je vypnutý a dotyčný ho odhlásil z iCloudu (zřejmě root). Na policii je krádež nahlášena.

Ukradený iPhone X #9734

Teda já nevím, podle mě na iPhonu udělat žádný ROOT nejde a odhlásit od iCloudu jde pouze správným heslem. Jestli si na něm měla zapnutou funkci "Najít můj iPhone", tak by měl být dohledatelný, jakmile ho zapne.

Ukradený iPhone X #9735

Ahoj, odhlásiť ho z iCloudu bez tvojho hesla je nemožné, jedine, že by si mala vypnutý Find My iPhone. V takom prípade by si ho mohol zlodej obnoviť a prihlásiť na seba.
    Avšak, polícia je schopná ho dohladať podľa IMEI, ktorý je uvedený na zadnej strane krabice od mobilu. 😉

Ukradený iPhone X #9736

Děkuji za reakce. Opravdu mi přišel mail, že byl telefon odhlášen z účtu iCloud a na podpoře mi řekli to samé. Nikdo neví, jak se tam dotyčný dostal.

Když jsem zjistila krádež, ihned jsem šla do prvního obchodu s iPhone a telfon jsme blokovali pomocí Najít iPhone. Dokonce mi pak přišel mail s oznámením o přihlášení do iCloud z té prodejny. Pak jsem se ještě jednou přihlásila doma z PC a také mi přišel mail o přihlášení. Večer jsem už zařízení v PC neměla a ani mail nepřišel.

Dotyčný evidentně věděl, co krade..

Ukradený iPhone X #9737

Dotyčný evidentne nevedel čo kradne, pretože ak by áno, vedel by, že iPhone sa mu kradnúť neoplatí.
    Sú teda tri možnosti. Buď si naozaj nepoužívala iCloud, mala si blbé a ľahko uhádnuteľné heslo, prípadne ťa zlodej poznal.

Ak je iPhone vypnutý a vypla si iCloud, respektíve funkciu odoslania poslednej polohy, na mape ho už neuvidíš a aj keby, nemôžeš s tým urobiť nič. Kvôli takýmto prípadom existuje Apple Care+ a alternatívy u nás. iCloud a normálne heslo je zase samozrejmosť, čo, ale dnešný človek kupujúci iPhone len kvôli značne samozrejme nepotrebuje, pretože to nekupuje kvôli funkciám a možnostiam, ale kvôli logu… (vo všeobecnosti).

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.