Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Ukradený iPhone X #9738

    On ho vzal a ihned vypnul. Přihlásila jsem se do iCloud v neautorizované prodejně Apple a pak i doma a telefon tam byl vidět (jen vypnutý). Dokonce mi přišly o přihlášení maily. Večer, než jsem šla na policii, najednou zmizel. Za celou dobu telefon nezapnul, takže musel celé přihlášení nějak obejít a celý ho restartovat. Navíc jsem tam měla funkci Face ID a na iCloud bylo nastaveno dvoufázové ověření - proto tam šlo jen zadat režim ztráty a nic víc. Na iCloud podpoře mi odhlášení potvrdili.

    Takže i kdyyby znal mé heslo do iCloud, přišel by mi mail o přihlášení z jiného zařízení, nebo by musel telefon zapnout.

    Odpověď: Ukradený iPhone X #9736

    Děkuji za reakce. Opravdu mi přišel mail, že byl telefon odhlášen z účtu iCloud a na podpoře mi řekli to samé. Nikdo neví, jak se tam dotyčný dostal.

    Když jsem zjistila krádež, ihned jsem šla do prvního obchodu s iPhone a telfon jsme blokovali pomocí Najít iPhone. Dokonce mi pak přišel mail s oznámením o přihlášení do iCloud z té prodejny. Pak jsem se ještě jednou přihlásila doma z PC a také mi přišel mail o přihlášení. Večer jsem už zařízení v PC neměla a ani mail nepřišel.

    Dotyčný evidentně věděl, co krade..

.