Zavřít reklamu

Někdo má rád závodní hry, jiní fandí střílečkám nebo třeba náročným strategiím. Někdo si chce ale naopak při hraní na Macu především odpočinout a neřešit rychlost, skóre nebo přežití. V dnešním článku vám přineseme hned několik tipů na hry pro macOS, u kterých se 100% odreagujete.

Stardew Valley

Stardew Valley patří mezi mé favority. Jedná se odpočinkovou hru v roztomilém retro kabátě, kde na sebe berete roli člověka, který se rozhodl utéct před městským životem na zděděnou
farmu v poklidném městečku. Hra se sympatickým soundtrackem se nese v pomalém, odpočinkovém duchu. Budujete farmu, poznáváte ostatní obyvatele městečka a plníte nejrůznější úkoly.

Stardew Valley stáhnete za 13,99 € zde.

Hexcells

Pokud se u vás relaxace nevylučuje s mírnou námahou mozkových závitů a tréninkem logického uvažování, můžete vyzkoušet hru s názvem Hexcells. Hexcells je pohodová multiplatformní puzzle hra, ve které musíte správným způsobem pracovat s hracími kameny ve tvaru šestiúhelníků,

Hru Hexcells stáhnete za 2,99 € zde.

Cloud Gardens

Cloud Gardens se pohybuje někde na pomezí sandbox hry a hry s úkoly. Zčásti jde o simulátor zahradničení, zčásti o dystopickou „budovací“ hru a zčásti o logickou hru, ve které se ovšem nemusíte obávat tlaku a frustrace. Je to odpočinkový zážitek, při kterém si odpočinete v roli postapokalyptického zahradníka.

Hru Cloud Gardens stáhnete za 14,99 € zde.

A Short Hike

Relaxovat můžete i při výletě do okouzlující přírody. Že je venku příliš velká zima? A Short Hike vás vezme na odpočinkový virtuální výlet. Vydejte se na túru v klidné horské krajině provinčního parku Hawk Peak. Při cestě na vrchol se můžete vydat po značených stezkách nebo prozkoumat terén mimo trasu. Cestou potkáte další turisty, objevujete skryté poklady a dosyta se můžete kochat světem kolem sebe.

Hru A Short Hike stáhnete za 6,59 € zde.

Empty

Na závěr si ukážeme také jeden bezplatný titul, který je ke stažení v App Store. Tato relaxační puzzle hra má pro vás nachystáno 19 levelů s okouzlujícím soundtrackem. Vaším úkolem v nich bude otáčením a sestavováním předmětů vyprázdnit a uklidit jednotlivé místnosti. Hra je bez reklam a bez nákupů v aplikaci, pokud ale chcete, můžete její tvůrce podpořit dobrovolným příspěvkem.

Hru Empty stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.