Zavřít reklamu

Přemýšleli jste někdy nad tím, z jakých zařízení sledují lidé po celém světě Pornhub? Plně chápu, že vzhledem k zaměření stránky asi ne. Při jejím sledování má totiž člověk zpravidla krev trochu jinde než právě v mozku a tedy na přemýšlení o tom, zda se v Uzbekistánu dívají tamní obyvatelé na tentýž web z iPhonů či Androidů není úplně prostor. Popravdě je to ale trochu škoda. Statistiky, které Pornhub čas od času zveřejňuje, jsou totiž opravdu zajímavé, o čemž se budete moci přesvědčit i níže. Máme pro vás totiž statistiky této “odreagovačky” za rok 2020. 

Pornhub zaznamenává dnes a denně naprosto neuvěřitelná čísla návštěvnosti. Například minulý rok se bavíme o 130 milionech návštěv denně a miliardách impresí. Loňský rozjezd pandemie koronaviru, který uvěznil stovky milionu lidí doma, pak Pornhubu velmi prospěl a to zejména na mobilních platformách, ze kterých se na něj naučilo koukat o 84 % více uživatelů než tomu bylo o rok dříve. Velmi zajímavá statistika se točí i kolem operačních systémů, které lze z návštěvnosti taktéž vyčíst. Zatímco Evropu, Asi, Jižní Ameriku i a Afriku ovládá Android (tedy alespoň z hlediska sledování porna), Severní Ameriku a Austrálii si pro sebe drží iOS. Na Antarktidě se pak na Pornhub asi nikdo nedívá, což je vzhledem k tamním teplotám vcelku pochopitelné. 

Velmi zajímavý pohled je i na rozdělení mobilních prohlížečů. Ačkoliv Apple nedrží z hlediska kontinentů převahu, jeho Safari si vede v rámci mobilních prohlížečů extrémně dobře. Na Pornhub z něj totiž přistupovalo 41,1 % diváků, což je jen o 5,2 % méně než kolik k tomu využívalo Chrome (ten je přitom dostupný jak na Androidu, tak na iOS, kdežto iOS je záležitostí jen Applu). Na počítačích už to ale pro Safari taková sláva nebyla. Umístilo se sice taktéž na druhém místě, avšak s pořádnou ztrátou na první Chrome. Safari totiž získalo na počítačích “jen” 18,4 %, zatímco Chrome 53,2 %. Na veškeré dostupné statistiky Pornhub se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem. 

Dnes nejčtenější

.