Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Co dělat, když iPhone nereaguje na dotyk? Vaše dotykové obrazovky bývaly skvělé, ale najednou jsou jiné: Nereagující dotykové obrazovky jsou častější, než si myslíte. Nereagující dotyková obrazovka nebo dotyková obrazovka, která nereaguje správně, je velmi frustrující zážitek a každý den se s tímto problémem setká jeden uživatel iPhonu na celém světě. Pro většinu spotřebitelů je nemožné, abychom se v takovém případě telefonu vzdali a koupili si nový. jak restartovat iPhone, když nereaguje? V tomto příspěvku vám představíme vynikající nástroj pro opravu systému iOS, nástroj MagFone iOS System Recovery, který vyřeší problém s nereagující obrazovkou iPhonu.

Snímek obrazovky 2024-07-08 v 16.07.10

MagFone má typický software pro obnovení systému iOS, který opravuje až 150 běžných závad mezi různými zařízeními iOS, jako je displej nereaguje na dotyk iPhone, iPhone zaseknutý na logu Apple, zaseknutý v režimu obnovení nebo bílá obrazovka smrti atd. Tento software lze bezpečně stáhnout do systémů Windows i Mac, ať už se jedná o iPhone, iPad nebo iPod touch, tato aplikace vám skutečně pomůže s rychlou a bezpečnou opravou. Nyní vám ukážu, jak ji použít k opravě nefunkční dotykové obrazovky iPhonu.

Co můžete získat z MagFone iOS System Recovery?

1. Různé scénáře

Tento opravný software může podporovat řešení více než 150 druhů problémů systému iOS, ať už se jedná o abnormality zařízení, černou obrazovku iPhone, iPhone nereaguje nebo chybu ovladače zařízení Apple, zaseknutý režim iOS, vše lze rychle opravit. Kromě těchto běžných problémů jím můžete opravit i složitější systémové problémy v případě, že zapomenete heslo k uzamčené obrazovce.

Snímek obrazovky 2024-07-08 v 16.07.17

2. Žádná ztráta dat

Většina opravného softwaru na trhu během procesu opravy iOS vymaže některá data z vašeho zařízení, čímž můžete přijít o některé důležité informace. Díky podpůrné technologii MagFone iOS System Recovery se však při opravě těchto běžných problémů systému iOS nemusíte obávat ztráty dat.

3. Pohodlné ovládání

Každý uživatel systému Apple chce mít problémy se svým zařízením vyřešeny jednoduše a s úsporou času. Pokud je proces opravy příliš těžkopádný a složitý, pak se problém řeší pomalu. MagFone iOS System Recovery se ovládá velmi snadno. K opravě systému stačí pouhé tři kroky. Při downgradu systému iOS také není potřeba časově náročný útěk zařízení z vězení.

4. Kompatibilní verze

Když se někdy při opravě systému řídíte pokyny některého opravného softwaru na trhu, zjistíte, že verze zařízení, které používáte, je příliš nová nebo příliš stará na to, aby technologie opravu podporovala. Tento software pro opravu však podporuje opravu nejnovějších verzí systému iOS a zařízení Apple, navíc dokáže opravit i systémy iOS a zařízení se staršími verzemi.

Jak používat MagFone iOS System Recovery k opravě iPhone nereaguje displej?

Krok 1: Spusťte MagFone iOS System Recovery

Stáhněte si MagFone iOS System Recovery na oficiálních stránkách MagFone. Po instalaci a spuštění v systému Windows nebo Mac připojte nefunkční dotykovou obrazovku iPhonu k počítači. Mezitím přepněte iPhone do režimu DFU nebo Recovery. Pokračujte kliknutím na tlačítko Start.

Snímek obrazovky 2024-07-08 v 16.07.26

Krok 2: Zvolte režim opravy

Dále je třeba zvolit režim opravy, standardní režim nebo pokročilý režim. Jelikož se jedná pouze o nefunkční obrazovku iPhonu, stačí zvolit standardní režim. V tomto režimu nedojde k odstranění žádných dat z vašeho zařízení. Vezměte prosím na vědomí, že v pokročilém režimu budou vaše data vymazána a předtím je budete muset obnovit ze zálohy iTunes.

Snímek obrazovky 2024-07-08 v 16.07.38

Krok 3: Stažení balíčku firmwaru

Poté si musíte stáhnout balíček firmwaru, abyste vyřešili problém s iPhonem. V rozhraní se zobrazí informace o vašem zařízení, protože jej software automaticky rozpozná. Zkontrolujte, zda jsou zobrazené informace o vašem zařízení správné. Pokud se vyskytne chyba, opravte ji. Kliknutím na tlačítko Stáhnout stáhněte požadovaný balíček firmwaru.

Snímek obrazovky 2024-07-08 v 16.07.44

Krok 4: Začněte opravovat systém iOS

Kliknutím na tlačítko opravit zahájíte proces opravy. Ujistěte se, že je váš iPhone během celého procesu připojen k počítači. Po dokončení restartujte iPhone a zjistíte, že váš iPhone byl opraven.

Snímek obrazovky 2024-07-08 v 16.07.51

Řešení 5: Kontaktujte společnost Apple

Pokud jste použili výše uvedené metody a stále se vám nedaří přimět dotykovou obrazovku k reakci, je vysoce pravděpodobné, že váš iPhone má hardwarový problém. V tomto případě budete potřebovat odbornou pomoc, obraťte se na zákaznickou podporu společnosti Apple a zjistěte, zda má nárok na opravu nebo výměnu.

Závěr

Co dělat, když iPhone nereaguje? Pokud chcete jednoduché a rychlé řešení, MagFone iOS System Recovery je dobrou volbou, je to nástroj pro opravu iPhone, iPad a iPod touch. Je schopen opravit téměř všechny problémy související se softwarem bez ztráty dat, včetně neobnovení iPhone, černé obrazovky s točícím se kolečkem, nefunkčního GIF, chyby iTunes 4013 a dalších. Program MagFone si můžete stáhnout na jeho oficiálních webových stránkách a vyzkoušet jej pomocí bezplatné zkušební verze.

Dnes nejčtenější

.