Zavřít reklamu

Dodatečné energie v záloze není nikdy dost. Pokud kupříkladu rádi cestujete, zřejmě byste ocenili kvalitní powerbanku se slušnou kapacitou nebo zajímavými technologiemi. Swissten jich má ve svém portfoliu celou řadu a na výběr jsou snad všechny možné varianty. Můžete si vybrat z různých kapacit, použitých technologií, výkonů nebo třeba integrovaných kabelů. Rád volím zlatou střední cestu, protože powerbanky s vyšší kapacitou mají větší hmotnost, což se nemusí vždy (obzvláště na výletě) hodit. Pojďme se společně podívat na povedenou powerbanku od Swisstenu s kapacitou 10000 mAh, která nabízí i MagSafe a udrží váš iPhone v chodu několik dní.

Obsah balení

Nejprve se mrkněme na obal. Na krabici jako obvykle najdete design powerbanky a několik technických specifikací. Ale o nich až za moment. V samotné krabičce najdete pouze powerbanku. V balení nenaleznete žádný nabíjecí kabel, což vás ale vzhledem ke konstrukci produktu nemusí vůbec mrzet. Powerbanka má vestavěné USB-C a Lightning kabely. USB-C kabel doma jistě máte a bude se vám hodit, neboť jím budete powerbanku nabíjet. Plusem je, že powerbanka má v sobě dvojici zmíněných kabelů. Nemusíte se tedy starat, zda máte potřebné kabely s sebou na cestách. Kabely jsou navíc odolné, takže se není třeba při běžném používání bát snad nějakého opotřebení. Pokud by se ovšem kabely přeci jen pokazily, powerbanku vyhazovat nemusíte. Vstup slouží v tomto případě též jako výstup (+ zde navíc máte USB-A konektor). Takže pokud nastane tento nejhorší možný scénář, jedinou změnou bude, že budete muset mít vlastní kabel.

Technické specifikace

Jak už stojí výše, jedná se powerbanku s kapacitou 10000 mAh. Její rozměry jsou 113 x 72 x 22 mm a hmotnost činí 225 gramů. Materiálem pak je ohnivzdorný plast ABS a polykarbonát. Pokud vás technické specifikace zajímají podrobněji, mrkněte na tento výčet:

– Vstupy:
USB-C: 5V DC 2A, 9V DC 2A, 12V DC 1.5A
USB-C kabel: 5V DC 2.4A, 9V DC 2A, 12V DC 1.5A

– Výstupy:
USB-A: 4.5V DC 5A, 5V DC 4.5A, 5V DC 3A, 9V DC 2A, 12V DC 1.5A / Max. 22.5W
USB-C kabel: 5V DC 3A, 9V DC 2.22A, 12V DC 1.67A / Max. 20W
Lightning kabel: 5V DC 2.4A, 9V DC 2.22A / Max. 20W

Bezdrátové nabíjení Qi: 5W, 7.5W, 10W, 15W
Pokud nabíjíte současně několik zařízení, 15W se rozdělí.

Design

V malém těle této powerbanky se toho skrývá opravdu dost. Horní strana patří LED displeji, který ukazuje aktuální stav kapacity powerbanky. Na levé straně je k vidění na první pohled poutko, nicméně jedná se o Lightning kabel, který končí ve výklenku na levé straně. Na spodní a pravé straně naleznete USB-C kabel. Vrchní strana patří USB-C a USB-A konektoru. Vzadu je MagSafe a Qi plocha. Tato powerbanka zkrátka ždímá prostor na maximum.

Resumé

Tato powerbanka je skutečně skvělým kouskem. Kapacita o velikosti 10000 mAh vám postačí na několikadenním výletu. Integrované kabely, slušný výkon a zajímavé technologie. Za 1099 korun se rozhodně vyplatí.

Powerbanku zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.