Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

One Hit

One Hit je vysoce návyková hra. Vaším úkolem je zasáhnout rotující terče. Zní to jednoduše, že? Ale máte jen jeden pokus! Minete a hra končí. Snažte se překonat svůj nejlepší výsledek. Můžete také ke hře vyzvat své přátele.

  • Původní cena: 2,99$

Aplikaci One Hit stáhnete zde.

English Vocab Pro

English Vocab Pro, verze aplikace Simply Paste Wordbook M Pro pro studenty angličtiny, vám nabízí intuitivní rozhraní a rozsáhlou slovní zásobu pro všechny úrovně. Uživatelsky přívětivé rozhraní usnadňuje orientaci a umožňuje soustředit se na učení. Slovník angličtiny s 13 594 slovy (v Pro verzi) rozdělenými podle úrovní (začátečník, elementární, středně pokročilí, pokročilí a nejpokročilejší) vám pomůže s budováním slovní zásoby krok za krokem. Snadný import dat umožňuje importovat vlastní slova a fráze, seskupovat je do tematických seznamů a přidávat obrázky pro lepší zapamatování. Podpora online slovníků a vyhledávačů s možností vlastního nastavení prohlubuje studium. Uživatelské nastavení a funkce zahrnují online slovníky pro každou skupinu slov, komfortní tmavý režim, kvízové režimy pro procvičování, nastavitelná upozornění a podporu Text-to-Speech. Slovní zásoba ve vašem jazyce s překlady do více než 25 jazyků (včetně češtiny) usnadňuje pochopení a učení.

  • Původní cena: 2,99$

Aplikaci English Vocab Pro stáhnete zde.

Spinny Monster

Pomocí prstů měňte směr otáčející se příšery. Jak barevné bonbóny padají, ujistěte se, že jste na správné barevné příšerce, jinak hra končí. Hra je zábavná, barevná a doprovází ji roztomilé zvukové efekty.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci Spinny Monster stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Hero of the Kingdom III

Váš strýc Brent z vás vychoval zkušeného lovce. Osud vám však přisoudil jinou cestu než poklidný život ve vesnici. Probudilo se prastaré zlo, které rozvrátilo celé království. Temné příšery vylézají z děr a lidé umírají pod padajícími horami. Zůstali jste sami, abyste čelili velkému zlu. Musíte se vydat na dlouhou cestu čtyřmi údolími a zachránit království na pokraji zkázy. Vaše odvaha a schopnosti z vás vykouzlí nového hrdinu království.

  • Původní cena: 8,99$

Aplikaci Hero of the Kingdom III stáhnete zde.

 

Dnes nejčtenější

.