Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Koupě oblíbených sluchátek Apple AirPods Pro 2 nebyla doposud výhodnější. Přestože se od jejich představení již pár zajímavých slevových akcí objevilo, za tak lákavou cenu, za kterou je lze získat nyní u Mobil Pohotovosti díky slevovému kódu lsa ještě zkrátka nebyly. Právě díky tomuto kódu je totiž můžete získat za pouhopouhých 5590 Kč, což je nejnižší cena na českém trhu. 

AirPods Pro adaptivni zvuk

AirPods Pro 2 jsou bez jakékoliv nadsázky tím nejlepším, k čemu se lze na poli bezdrátových sluchátek od Applu dostat – tedy, nebudeme-li počítat AirPods Max. Tento model totiž nabízí vynikající zvuk, vysoce kvalitní ANC, skvělou výdrž baterie, kvalitní mikrofony pro zachycení vašeho hlasu či třeba intuitivní ovládání pomocí hlasových pokynů pro Siri nebo stisků „nožiček“  sluchátek. Když k tomu všemu navíc přičteme fakt, že si sluchátka naprosto perfektně rozumí s ostatními Apple produkty, nabízí líbivý design a Apple je co chvíli vylepšuje o nové funkce díky updatům jejich firmwaru, jsou právě AirPods Pro 2 tím nejsmysluplnějším, co lze v současnosti od Applu na poli sluchátek pořídit. 

AirPods Pro 2. generace USB-C

Standardní cena těchto sluchátek je nyní na Mobil Pohotovosti nastavena na 5890 Kč, což už je samo o sobě vzhledem k tomu, za kolik je oficiálně prodává Apple, opravdu málo. Při použití slevového kódu lsa však může nyní AirPods Pro 2 získat 20 nejrychlejších z vás o 300 Kč levněji – tedy za skvělých 5590 Kč. Asi proto nepřekvapí, že se jedná o nejnižší cenu na tuzemském trhu podle srovnávače cen Heuréka. Není tedy absolutně nad čím váhat. 

AirPods Pro 2 na MP.cz naleznete zde

Dnes nejčtenější

.