Zavřít reklamu

Lil Artist

Pokud máte doma předškolní nebo mladší školní ratolesti, můžete vyzkoušet Lil Artist, vzdělávací a zábavnou vzdělávací platformu pro děti ve věku 2-7 let. Tato aplikace v angličtině nabízí bezpečné a nestresující prostředí pro učení, kde vaše dítě může objevovat a učit se svým vlastním tempem. Díky kolekci interaktivních her, digitálních pohádkových knížek, matematického učení, paměťových her, omalovánek, logických hádanek, abecedního stopování a pohádek na dobrou noc poskytuje Lil Artist dětem nekonečné možnosti zábavy a vzdělávání. 100% bez reklam. Rozhraní přátelské k dětem pomáhá dětem v procesu učení.

Aplikaci Lil Artist stáhnete zde.

Paperback – Read it Later

S Paperbackem je ukládání, čtení a správa článků offline hračkou. Zkroťte moderní web, zbavte se nepořádku a ponořte se do četby obsahu bez rušivých elementů. Aplikace Paperback zpracovává obsah přímo na vašem zařízení, takže si můžete číst bez zbytečného čekání a s jistotou, že vaše data jsou v bezpečí. Uložené články máte k dispozici kdykoli, i offline. Paperback vám umožní ukládat články ze Safari jediným klepnutím. Díky univerzálnímu rozšíření pro sdílení můžete ukládat obsah i z jiných aplikací, jako jsou sociální sítě, zpravodajské aplikace a blogy. Všechny vaše články tak budete mít přehledně na jednom místě.

Aplikaci Paperback stáhnete zde.

Calmix

Calmix je bezplatná aplikace zaměřená na mindfulness a relaxaci, která vám pomůže usnout a zbavit se stresu. Nabízí více než 70 vysoce kvalitních relaxačních zvuků a zvuků přírody v 9 různých kategoriích, jako je Déšť, Příroda, Vítr a oheň, Zvířata, Město, Domácnost, Šumy a ASMR. S touto aplikací pro tlumení stresu si můžete vytvořit mix vašich oblíbených klidných zvuků a uklidňujících zvuků ASMR. Můžete také nastavit časovač, aby se přehrávání mixu v požadovanou dobu automaticky zastavilo.

Aplikaci Calmix stáhnete zde.

G-CPU

G-CPU Info je aplikace pro mobilní zařízení a tablety, která uživateli umožňuje získat hluboké znalosti o fungování jeho zařízení. Nabízí širokou škálu funkcí, které jdou nad rámec základních specifikací a poskytují detailní informace o hardwaru i softwaru. Aplikace zobrazuje komplexní přehled klíčových statistik, jako je zatížení procesoru, využití RAM, stav baterie a síla signálu. Uživatelé si tak mohou snadno a rychle udělat obrázek o aktuálním stavu svého zařízení. G-CPU Info dále umožňuje detailní analýzu hardwarových komponent, včetně procesoru, grafického procesoru, paměti a úložiště. Poskytuje informace o jejich typu, kapacitě a výkonu. Uživatelé tak mohou lépe porozumět možnostem svého zařízení a optimalizovat jeho nastavení.

Aplikaci G-CPU stáhnete zde.

Trimap

Trimap je komplexní aplikace, která vám pomůže s plánováním a správou cest. Ať už jste zkušený a impulsivní cestovatel nebo pečlivý plánovač, Trimap vám zjednoduší cestovní zážitky a umožní vám snadno prozkoumávat svět. Pomocí interaktivní mapy si můžete označit země, které jste navštívili, a vytvořit tak vizuální přehled vašich cestovatelských dobrodružství. Jednoduše si vytvořte itinerář cesty přidáváním zajímavých míst, jako jsou muzea, parky, hotely, restaurace a další, přímo do jednotlivých etap cesty. Můžete si tak připnout a uspořádat všechny požadované destinace a zobrazit je na mapě pro lepší přehled.

Aplikaci Trimap stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.