Zavřít reklamu

Jak rychle oříznout fotku na iPhonu? S příchodem iOS 17 se loni dočkali uživatelé iPhone další užitečné optimalizace – tentokrát v oblasti úprav fotografií. Nově je ořezávání snímků v nativní aplikaci Fotky ještě jednodušší a intuitivnější. Díky vylepšeným gestům a nástrojům zvládnete upravit kompozici snímku během okamžiku.

Už žádné zdlouhavé procházení se složitými menu a tlačítky. Ořez fotografií na iPhonu je v iOS 17 bleskově rychlý a pohodlný. Stačí vám k tomu jen pár jednoduchých gest a vylepšené nástroje, které vám pomohou dosáhnout perfektní kompozice snímku. V tomto článku se dozvíte, jak na to.

Ořez fotografií na iPhnu pomocí gest

  • Otevřete aplikaci Fotky a vyberte fotografii, kterou chcete upravit.
  • Rozevřete dva prsty na displeji, jako byste chtěli zvětšit obrázek.
  • Jakmile se vpravo nahoře zobrazí nápis Ořez, uvolněte prsty.
  • Objeví se rámeček pro oříznutí. Přetahováním okrajů rámečku upravte požadovanou oblast fotografie.
  • Po dokončení úprav klepněte na tlačítko Ořez vpravo nahoře.

Ořez fotografií na iPhonu v iOS 17 je nyní hračka. Díky intuitivním gestům a vylepšeným nástrojům zvládnete upravit kompozici snímku během okamžiku a dosáhnout tak profesionálních výsledků i bez zkušeností s úpravou fotografií. S trochou cviku budete ořezávat fotografie s lehkostí a s jistotou, ať už chcete zdůraznit hlavní motiv, odstranit nežádoucí prvky nebo upravit poměr stran pro sdílení na sociálních sítích.

Dnes nejčtenější

.