Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Starlight – Explore the Stars

Milujete pozorování hvězdné oblohy? Pořiďte si aplikaci Starlight. Stačí klepnout na nebeské objekty, na které narazíte, a dozvíte se o nich více. Oblohu můžete také prohledávat podle klíčových slov nebo tak, že zařízení podržíte nad oblohou a posunete se všude kolem. Aplikace obsahuje více než 100 000 hvězd, 88 západních souhvězdí a planety sluneční soustavy.

  • Původní cena: 2,99$

Aplikaci Starlight stáhnete zde.

Resume Maker

Resume Maker vás provede celým procesem tvorby životopisu. Vytvořte si profesionální životopis, který představí vaše dovednosti, zkušenosti a kvalifikaci. Můžete si vybrat styl a formát, který vás bude reprezentovat.

  • Původní cena: 4,99$

Aplikaci Resume Maker stáhnete zde.

Relaxing Tangle Pro

Relaxing Tangle Pro je kreativní způsob, jak se uvolnit a relaxovat. Zahrajte si s 50 různými simulacemi a hrami. Aplikace je plná úchvatné optiky, kde můžete ovládat rychlost pohybů, přepínat mezi objekty, měnit barvy a pohrávat si s různými konfiguracemi.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci Relaxing Tangle Pro stáhnete zde. 

Time Note – record time

Time Note je aplikace pro váš iPhone, která vám pomůže zvládnout vše od událostí a cestování po práci a rodinu – vše propojené časem. Každá položka má svůj čas a datum, ikonu, popis a dokonce i fotku. Aplikace je snadno použitelná a nemá žádné nepřehledné kalendářní mřížky. Všechno se místo toho přehledně zobrazuje na jediné časové ose. Celou časovou osu si navíc můžete kdykoliv exportovat do formátu fotografie a sdílet ji s kýmkoliv budete chtít.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci Time Note stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Pearl pro Mac je aplikace, která pozvedne vaše připomínky na úplně novou úroveň. Vytvářejte smysluplné vzkazy, které se vám budou zobrazovat náhodně v předem zvoleném časovém úseku. Vytvořte si osobní připomínky, které vám přinesou radost, útěchu a klid. Aplikace nabízí jemnou animaci pozadí při vytváření připomínek a plně respektuje vaše systémová nastavení zpřístupnění, včetně omezení pohybu, průhlednosti a velikosti textu.

Pearl Meaningful Reminders

 

 

Dnes nejčtenější

.