Zavřít reklamu

Zřejmě každý z nás nabíjí svá zařízení přes noc. Já osobně přes noc nabíjím jak iPhone, tak Apple Watch. Občas samozřejmě ještě sluchátka. A co takhle nabíjet vše za pomoci jednoho zařízení a na jednom místě? S nabíjecím stojánkem od Swisstenu to není žádný problém. Na elegantním příslušenství můžete v jeden moment kromě iPhonu a Apple Watch nabíjet rovněž i AirPods.

Obsah balení a technické specifikace

Pojďme se podívat do balení. Na přední straně obalu uvidíte design produktu a technické specifikace. Vzhledem k podobě nabíjecího stojánku vás může zarazit, že krabička je velmi tenká. Produkt se totiž dá velice elegantně složit, k čemuž došlo i v balení. V balení kromě stojánku nic jiného nenajdete. Nyní k technickým specifikacím. Na každý pád je třeba ihned poznamenat, že pokud budete chtít produkt využívat maximálně, budete si muset pořídit adaptér s minimálním výkonem 22,5 W (v nabídce má výkonné adaptéry i Swissten). Výkon je rozdělen mezi nabíjené produkty následovně:

  • Výstup smartphone: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
  • Output: AirPods 5W (max)
  • Output: Apple Watch 2.5W (max)

Co se materiálu a hmotnosti týče, v tomto případě můžete počítat s kombinací polykarbonátu a ABS. Hmotnost produktu je pak velmi solidních 350 gramů.

Design a vlastní používání

Jak můžete vidět v galerii, jedná se skutečně o velmi praktické zařízení 3v1. Pro iPhony je zde přítomno MagSafe. Nabíjení si tedy nejvíce užijete s iPhony 12 a vyššími, které touto technologií disponují. Na každý pád je třeba počítat s tím, že iPhone si touto cestou vezme vzhledem k softwarovému uzamknutí pouze 7,5 W. Nicméně pokud budete nabíjet přes noc, iPhone se vám pohodlně nabije. Ocenit lze rovněž střídmý a elegantní design, který se bude vyjímat jak v kanceláři, tak na nočním stolku. Jak již píši v úvodu, produkt je velmi pohodlný na používání. Produkt, který vám dokáže na jednom místě nabíjet zároveň tři zařízení, je za mě velmi praktický (a nemusíte řešit zmatek v kabeláži). Produkt se navíc ani při plném zatížení nepřehřívá, což je též pozitivum. Plusem je rozhodně i kompaktnost a možnost produkt složit a přenést.

Resumé

Pokud chcete nabíjet svůj iPhone, Apple Watch a AirPods na jednom příslušesntví a pouze jedním kabelem, jste na správné adrese. Tento stojánek od Swisstenu je skvělým parťákem, který se bude vyjímat. Cena produktu je 1399 korun.

Stojánek koupíte zde

Dnes nejčtenější

.