Zavřít reklamu

Ventusky, oblíbená česká služba pro předpověď počasí, přináší svou nejnovější aktualizaci, která mimo jiné integruje aplikaci i na Apple Watch. Uživatelé nyní mohou získat podrobné informace o počasí pohodlně přímo ze svých hodinek. Určitě to znáte – plánujete si den, ale nejste si jisti, jestli si vzít deštník, nebo jak se obléct na ranní běh. S Ventusky na Apple Watch už nemusíte hledat telefon nebo kontrolovat počítač. Stačí zvednout zápěstí a podívat se na denní předpověď, která vám poskytne všechny důležité informace o teplotě, větru, srážkách a pravděpodobnosti deště. Díky těmto datům můžete lépe plánovat své aktivity, ať už jdete na schůzku, cvičit, nebo jen tak ven s přáteli.

banner

Ventusky pro Apple Watch nabízí dvě hlavní zobrazení: klasický hodinový přehled pro aktuální den, se zobrazením teploty, větru, úhrnu srážek a jejich pravděpodobnosti, a tabulkové zobrazení, které dává výhled na další dny. Při kontrole počasí není uživatel omezen jen na aktuální GPS lokaci, může vyhledávat předpovědi pro kterékoliv místo na světě. Hodinková aplikace také spolupracuje s telefonem a všechny v něm uložená místa automaticky nabízí i ona.

Proč ale používat Ventusky namísto nativní aplikace pro počasí? Hlavní výhodou je, že kompaktní předpověď na vašich hodinkách vychází ze všech komplexních dat, kterými disponuje „velká“ aplikace a web. To znamená, že máte přístup také k velmi oceňované přesnosti předpovědi, kterou je Ventusky známá. Kromě těchto funkcí Ventusky představuje také nový high-res radarový kompozit pro Východní Asii, který zlepšuje detekci srážek nad Japonskem, Koreou, Tchaj-wanem a Čínou. I když je tato funkce zaměřena na uživatele v těchto regionech, ukazuje to, jak se aplikace neustále vyvíjí a zlepšuje své služby pro všechny uživatele po celém světě.

Služba Ventusky je celosvětově známá pro své podrobné a přesné předpovědi počasí a hlavně nepřeberné množství aktuálních map, které využívají profesionální meteorologická data k poskytování aktuálních informací v přístupné formě.  Pro více informací navštivte www.ventusky.com nebo si stáhněte aplikaci pro iPhone nebo Android.

Ventusky si můžete stáhnout přímo zde.

Dnes nejčtenější

.