Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Anti Pong

Anti Pong posouvá klasickou hru Pong novým směrem. Místo snahy zasáhnout míček pálkou je vaším úkolem se mu za každou cenu vyhnout. Každý míček, který zasáhne vaše pádlo, odštípne jeho cihly. Vyhrává hráč, který zůstane jako poslední. Můžete hrát proti soupeři nebo proti jinému hráči. Anti Pong nabízí také haptickou zpětnou vazbu a tři režimy obtížnosti.

  • Původní cena: 0,99$

Hru Anti Pong stáhnete zde.

ChessBot

ChessBot je propracovaná šachová aplikace pro iPhone, která uspokojí i ty nejnáročnější hráče. Nabízí silný šachový engine s nápovědou na další tahy, možnost hrát proti kamarádovi nebo počítači s nastavitelnou obtížností, rozsáhlou galerii šachových partií s funkcemi pro ukládání, sdílení a analýzu, import a export PGN souborů a mnoho dalšího. Zdokonalte své šachové dovednosti s průvodcem a lekcemi, prozkoumejte a procvičujte si šachová zahájení s interaktivní šachovnicí a nápovědou, řešte šachové úlohy a hrajte s přáteli přes iMessage.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci ChessBot stáhnete zde.

Chinese Chess

Xiangqi, čínský šach, je tradiční desková hra pro dva hráče, která patří do stejné rodiny jako západní šachy, ale má vlastní jedinečné prvky. Oblíbená je nejen v Číně a zemích s početnou čínskou komunitou, ale také ve Vietnamu. HangXun Chinese Chess nabízí nejen nádhernou grafiku, ale i spoustu užitečných funkcí, díky kterým se stane vaším nepostradatelným parťákem pro trénink a zábavu. Aplikace obsahuje rozsáhlou knihovnu koncovek a záznamů partií. Každý den pro vás vybereme jednu z nejzajímavějších koncovek a nejlepší záznam partie, abyste se mohli neustále zdokonalovat.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci Chinese Chess stáhnete zde.

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 6,99$

Aplikaci Juice Watch stáhnete zde.

Aplikace pro Mac zdarma

Horologium

Horologium pro Mac je elegantní a funkční aplikace, která promění váš počítač v komplexní informační centrum. Nabízí kalendář pro přehled o událostech, digitální a analogové hodiny pro stylové zobrazení času, aktuální počasí a předpověď na 4 dny pro vaši oblast. Aplikace se automaticky přizpůsobí vaší poloze, ať už se nacházíte kdekoliv na světě. Pro pokročilé uživatele je k dispozici možnost zadat souřadnice ručně nebo pomocí interaktivní mapy. Horologium je dostupný v 5 jazycích.

  • Původní cena: 4,99$

Aplikaci Horologium stáhnete zde.

 

Dnes nejčtenější

.