Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Bouncy Flip

Zábavná hra Bouncy Flip posouvá skákací míče na zcela novou úroveň. Když se skákací míč převrátí, musíte klepnout na podlahu tak, aby barva přistávací části míče odpovídala barvě podlahy. Za každý dotek na zemi získáte bod. Jak budete postupovat, míč se bude odrážet rychleji.

  • Původní cena: 1,99 $

Hru Bouncy Flip stáhnete zde.

MovieSpirit

MovieSpirit je výkonný editor videa typu vše v jednom. Můžete importovat videoklipy a fotografie a pomocí klepnutí a gest je ořezávat, rozdělovat, spojovat, stříhat, transformovat, převracet a měnit jejich měřítko. Můžete přidávat masky, hudbu na pozadí, hlasové nahrávky, přechodové efekty, filtry, ručně kreslené kresby a mnoho dalšího, abyste si videa ještě více přizpůsobili. Aplikace MovieSpirit obsahuje také užitečné výukové programy a ukázkové video.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci MovieSpirit stáhnete zde.

Video Compressor

Tato aplikace komprimuje video a šetří tak úložný prostor, aniž by jakkoli snižovala jeho kvalitu. Stačí vybrat video, které chcete komprimovat, a nechat aplikaci, aby se postarala o zbytek. Aplikace Video Compressor nabízí dávkovou kompresi, takže můžete komprimovat více videí najednou.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci Video Compressor stáhnete zde.

AI Drawing and Art

Aplikace AI Drawing & Art využívá pokročilou umělou inteligenci obrázků, která promění vaše slova v mistrovská díla. Můžete vytvořit cokoli, co vás napadne. Aplikace je plná neomezeného tvůrčího potenciálu a jediným omezením jste vy sami.

  • Původní cena: 3,99 $

Aplikaci AI Drawing and Art stáhnete zde.

Super Eraser Pro

Super Eraser Pro je pokročilý software pro úpravu fotografií, který vám pomůže zbavit se nežádoucích prvků, zvětšit obrázek beze ztráty kvality, odstranit šum a mlhu. Ať už chcete magicky zvětšit fotku, nebo ji zbavit rušivých elementů jako jsou vodoznaky, datumy, lidé, budovy a podobně, Super Eraser Pro to zvládne bez ovlivnění důležitého obsahu. Tajemství spočívá v revolučním algoritmu pro obnovu obrazu. Super Eraser Pro ovlivňuje pouze pixely v oblastech mimo klíčový obsah fotografie, a to bez ztráty kvality. Díky tomu dosáhnete lepších, přirozenějších a ohromujících výsledků než s jakýmkoli jiným nástrojem.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci Super Eraser Pro stáhnete zde.

Screenshot for Street View

Ukažte si dechberoucí pohledy z Google Street View hravě snadno. Stačí si na Macu vybrat požadovanou lokaci v Street View a jediným kliknutím zachytit nádherné snímky reálných krajin. Zavzpomínejte na své oblíbené cestovatelské vzpomínky nebo naplánujte své další dobrodružství z pohodlí vašeho prohlížeče. Celý proces probíhá offline, přímo na vašem zařízení. Nepoužívají se žádné cloudové servery a žádná data nikdy neopustí váš počítač, takže vaše soukromí je vždy chráněno.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci Screenshot for Street View stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.