Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Twisty Animal

Twisty Animal je zábavná hra s roztomilými zvířátky, ve které je vaším úkolem  se při pohybu za pomoci klepání prstů vlevo a vpravo vyhýbat překážkám. Můžete si vybrat hned z několika roztomilých hlavních hrdinů. Hru se naučíte poměrně snadno, o něco horší. Troufnete si na to?

  • Původní cena: 1,99$

Hru Twisty Animal stáhnete zde.

The Hunt for a Lost Treasure

The Hunt for the Lost Treasure je pokračováním hry The Lost Ship. Na své poslední výpravě použijte mapu objevenou na ztracené lodi a vypátrejte pirátskou zátoku. K tomu musíte vybrat správné cesty, vyřešit hádanky a prohledat staré stavby pouhým klepnutím. Vestavěný systém nápověd vám pomůže, když se zaseknete, a dynamická mapa zajistí, že nebudete jen tak běhat v kruhu.

  • Původní cena: 3,99$

Hru The Hunt for a Lost Treasure stáhnete zde.

MapSwitch

MapSwitch je rozšíření pro Safari, které automaticky převede jakýkoli odkaz na Mapy Google na Mapy Apple. Funguje to pouze při procházení webových stránek ze Safari. Rozšíření musíte povolit pomocí rozšíření Safari. Součástí aplikace je průvodce.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci MapSwitch stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Super Photo Upscaler

Super Photo Upscaler je nástroj na vylepšení fotek poháněný technologií umělé inteligence. Inteligentně zvětšuje obrázky z nízkého na vysoké rozlišení a přitom zachovává ostré hrany bez ztráty kvality. Nejnovější verze využívá neuronové sítě Waifu2x, které se specializují na extrémní nárůst rozlišení u Mangy a Anime. Díky tomu docílíte dramaticky ostřejších výsledků s detaily ve vysokém rozlišení. Můžete tak zvětšit malé, pixelové obrázky a zbavit se zubaté grafiky a artefaktů. Výsledkem budou čisté a profesionálně vypadající ilustrace.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci Super Photo Upscaler stáhnete zde.

Bulk Image Editor

Aplikace Bulk Image Editor vám umožní hromadně upravit více obrázků najednou a ušetřit tak spoustu času. Importujte fotky, vyberte si ze seznamu úprav, jako je otočení, zrcadlení, změna velikosti, zaoblení rohů, přejmenování, změna formátu, komprese a další. Jedním kliknutím použijete všechny vybrané úpravy na všechny importované obrázky. Ty pak můžete uložit do Fotek, Souborů, na iCloud Drive nebo je sdílet přes AirDrop, Mail, Zprávy a další aplikace. Klepnutím na libovolný obrázek v náhledu můžete před exportem zkontrolovat, jak bude vypadat s vybranými úpravami. Můžete také upravit jen jednu konkrétní fotku a poté ji exportovat. Mezi nástroje pro hromadné úpravy patří otáčení doprava a doleva, zrcadlení nahoru a dolů, zaoblení rohů, změna velikosti, přejmenování souboru, přidání předpony a přípony k názvu souboru.

  • Původní cena: 0,29$

Aplikaci Bulk Image Editor stáhnete zde.

Logo Art

Logo Art pro Mac je grafická aplikace pro tvorbu log a vektorové grafiky s jednoduchým ovládáním pomocí funkce drag-and-drop. Nástroje Logo Artu vám umožní kreslit libovolné tvary, technické ilustrace, motivy pro Cricut plotry a další krásná umělecká díla. Jedná se o snadno použitelný software na tvorbu log, který nabízí nástroje pro vektorovou kresbu a zároveň obsahuje hotové designové prvky. K dispozici máte připravené ikony, grafické elementy a kolekce tvarů. Celkem jich najdete 11 s více než 850 prvky z různých kategorií, jako jsou zvířata, lidé, věda, medicína, vzdělávání, symboly, rostliny a mnoho dalšího. Kolekce tvarů jsou pravidelně aktualizovány o nové prvky.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci Logo Art stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.