Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Svět hazardu je v online prostředí jako doma. Casina se svými červenými koberci a nablýskanými sklenicemi na šampaňské mají sice stále své místo, většina hráčů ale již dává přednost hraní z pohodlí domova. A i když se na stolním počítači dá hrát také a navíc dobře, to, co činí online casina tak skvělou věcí je možnost hrát na mobilních zařízeních. Třeba těch s operačním systémem iOS.

Depositphotos_356228998_S

Foto: depositphotos.com, NewAfrica

Proč mobilní hraní?

Hlavní plus mobilního hraní je asi zřejmé: hrát můžete zkrátka kdykoli a odkudkoli, stačí vám k tomu pouze chytrý telefon s internetem. Už nemusíte sedět u počítače a být vázáni na jedno konkrétní místo. Chcete si zahrát po cestě z práce? Není problém. Anebo nechcete v neděli ani vylézat z postele? To je snadné, stačí sáhnout po telefonu na nočním stolku. Hraní v mobilu prostě znamená svobodu a volnost. Hrajte kdy a kde uznáte za hodné.

I mobilní hraní může mít více podob. I na mobilních zařízeních lze hrát vícero způsoby. Do online casina se lze přihlásit i skrze prohlížeč. Mnohem lepší je ale specializovaná aplikace. Aplikace jsou totiž navrženy tak, aby byly maximálně intuitivní a co nejsnadněji se používaly. Mobilní aplikace nabízejí plynulé hraní a optimalizované rozhraní vytvořené přímo pro menší displeje mobilních zařízení.

Nezanedbatelnou výhodou těchto dedikovaných aplikací je to, že vklady a výběry peněz jsou v mobilních aplikacích často rychlejší a jednodušší než v prohlížeči. Aplikace obvykle podporují různé platební metody, kromě platebních karet se jedná o elektronické peněženky i další typy mobilních plateb.

V neposlední řadě používají mobilní aplikace nejnovější bezpečnostní standardy pro ochranu hráčů, resp. jejich dat a peněz.

Česká casina a jejich mobilní aplikace

Casina moc dobře ví, že hráči mají mobilní aplikace rádi, a proto se jim jí většina velkých virtuálních heren snaží nabídnout. Pokud se jedná o společnosti, které současně provozují i sázkovou kancelář, aplikace spojuje obě činnosti. S jakými aplikacemi se tedy můžete setkat? Fortuna, Tipsport, Chance, Betano, Sazka hry… Výhodou je, že všechny tyto aplikace jsou dostupné nejen pro Android, ale i pro neméně oblíbený systém iOS.

Ve zmíněných mobilních aplikacích můžete dělat všechno, co byste mohli v online casinu dělat na stolním počítači. Nejde ale jen o to, co mohou dělat hráči. Jde i o to, co dělá samo casino. Pro nové hráče je důležité, že casina jim vždy ochotně rozdávají nejrůznější bonusy. Jedná se o bonus za registraci a poté také o bonus za vklad.

Bonusy, které nabízí všechny zmíněná casina, ale nejsou spojené jen se zakládáním a „nabíjením“ nového účtu. Nejrůznější speciální akce čekají na hráče zpravidla celoročně. A právě proto, aby jim žádná neutekla, je dobré mít nainstalovanou mobilní aplikaci. Díky notifikacím už hráči nikdy neunikne žádná důležitá událost, jako je například nový bonus, turnaj, nebo zpráva od zákaznické podpory.

Co je ale vůbec nejdůležitější? Samozřejmě skvělé a zábavné hry, které si lze prostřednictvím mobilních aplikací online casin nejen v iOS zahrát. Můžete zkusit třeba roztočit automaty u Chance a poskládat si výherní kombinaci ve hrách jako jsou oblíbené sloty Respin Joker 81 či Multiplay 81. Pokud dáváte přednost spíše příběhovým automatům se zajímavým prostředím, zkuste se s Betanem vydat do doby starého Říma ve hře Game of Gladiators či pod horké egyptské slunce s 5 Stones. Anebo dáte přednost exkluzivitám jako je Kancelářská 81 u Sazky?

Co říct na konec?

Mobilní aplikace jsou tím nejlepším způsobem online hraní a nabízí hráčům nejvíce možností. O majitele zařízení s operačním systémem iOS je naštěstí dobře postaráno a mají na výběr aplikace hned několika casin. Se všemi se mohou dobře bavit, pokud ovšem nezapomenou na to nejdůležitější pravidlo: zábava je při hraní v online casinu to nejdůležitější. Vše ostatní je až vedlejší.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnes nejčtenější

.