Zavřít reklamu

Aplikace pro iPhone zdarma

bProgress

bProgress je nenáročný nástroj pro zvýšení produktivity, který kombinuje správu postupu prací s plánováním harmonogramu. V kalendáři si můžete nastavit denní úkoly nebo plány a filtrovat je podle priority. Aplikace používá pravidlo čtyř kvadrantů pro správu času. Podporuje zálohování dat na iCloud a synchronizaci dat mezi více zařízeními.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci bProgress stáhnete zde.

Tiny Orchestra

Tiny Orchestra udělá z vašeho dítěte malého milovníka hudby. Děti si mohou prohlédnout všech 18 nástrojů a poslouchat zvuky, které vydávají. Svůj nově vycvičený sluch si pak mohou vyzkoušet tím, že se pokusí rozpoznat nástroje, na které se v orchestru hraje. Tiny Orchestra jim dokonce umožňuje složit vlastní jedinečný orchestr.

  • Původní cena: 2,99 $

Aplikaci Tiny Orchestra stáhnete zde.

Earplug

Earplug je aplikace, která funguje jako virtuální „špunty do uší“ a klade si za úkol odstřihnout vás od nežádoucích zvuků. Její rozhraní je velmi jednoduché. Stačí jen odemknout zařízení a spustit aplikaci. Earplug nemá žádná zbytečná nastavení ani tlačítka. Pouze přehrává svou vlastní směs růžového a bílého šumu.

  • Původní cena: 4,9 $

Aplikaci Earplug stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Steer Madness

Steer Madness je dobrodružná hra, ve které se hráč ujme role Bryce, chodící mluvící krávy, která byla nedávno zachráněna z jatek a nyní má za úkol zachránit všechna svá zvířata. Odehrává se ve fiktivním městě Fairview, kde může hráč volně prozkoumávat, komunikovat s ostatními postavami a zapojovat se do různých misí včetně tajných vyšetřování a záchrany zvířat.

  • Původní cena: 2,99 $

Aplikaci Steer Madness stáhnete zde.

Sudoku – Classic Number Puzzle

Chcete si zahrát Sudoku na vašem Macu? Sudoku je skvělý způsob, jak relaxovat mysl a udržet ji aktivní, nebo ji naopak pořádně potrápit. Klasické Sudoku s lehkými hádankami pro začátečníky a ďábelskými výzvami pro pokročilé hráče. Procvičte si mozek s vestavěnými Sudoku nebo si je přeneste z vašich oblíbených novin – stejný pocit jako s tužkou a papírem, ale se všemi nástroji na dosah. Sudoku – Classic Number Puzzle nabízí také nástroje pro zvýraznění chyb nebo automatické vyplňování možných čísel. Každé Sudoku je jedinečné a má pouze jedno řešení.

  • Původní cena: 1,99 $

Aplikaci Sudoku – Classic Number Puzzle stáhnete zde.

Movie Rotate

Na rozdíl od ostatních aplikací pro otáčení videa, Movie Rotatevládne otáčet videa o libovolný úhel od 0 do 360 stupňů! Je to nepostradatelný nástroj nejen pro záchranu vašich videí, ale také pro speciální potřeby video editingu. Nabízí podporu drag & drop, kompletní rozhraní pro přehrávání a náhled s neomezeným posouváním vpřed, vzad, časovou osou, ovládáním hlasitosti a opakovaným přehráváním a v neposlední řadě také čtyři úrovně výstupní kvality od 1920×1080 Full HD po 640×480 VGA.

  • Původní cena: 14,99 $

Aplikace Movie Rotate stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.