Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Že jsou nové iPhony drahé? Ale kdepak! Když víte, kam pro ně jít a zároveň vám nevadí sáhnout nikoliv po nejaktuálnějším modelu, ale po sice pár let staré, ale zato ověřené a stále uživatelsky oblíbené klasice, můžete je sehnat za super ceny. Skvělým příkladem je nynější slevová akce na DATARTu, v rámci které můžete skvělé iPhony 11 sehnat už za méně než 10 000 Kč. A to se opravdu vyplatí.

iPhone 11 ve slevě je zde

iphone-11-zezadu

iPhone 11 nabízí vynikající kombinaci výkonu a efektivity díky pokročilému čipu A13 Bionic, což zaručuje plynulý a spolehlivý chod aplikací a her. Jeho duální fotoaparát umožňuje zachytit úžasné fotografie i ve slabých světelných podmínkách díky technologii Smart HDR a nočnímu režimu, který dodává živý a detailní obraz. Design iPhone 11 je elegantní a odolný, díky voděodolnosti a odolnosti proti prachu si navíc můžete být jisti, že váš telefon přežije každodenní používání. Díky širokému a jasnějšímu Liquid Retina displeji si můžete užívat vynikající vizuální zážitek při sledování videí, prohlížení fotografií a hraní her. iPhone 11 je samozřejmě vybaven funkcemi jako Face ID pro bezpečné a pohodlné odemykání telefonu a podpora pro rychlé nabíjení, což z něj činí skvělou volbu pro každodenní používání.

A cena? Ta je na DATARTu standardně 10790 Kč v případě 64GB verze a 12290 Kč v případě 128GB verze. Díky nynější slevě je však nyní seženete za 9990 Kč, respektive 11490 Kč. Jedná se tedy o jednu z nejnižších cen na tuzemském trhu mezi autorizovanými prodejci. Koupě se proto rozhodně vyplatí. 

iPhone 11 na DATARTu naleznete zde

Dnes nejčtenější

.