Zavřít reklamu

Aplikace pro iPhone zdarma

Whisper AI transcriber

Přepisovač Whisper AI vám vždy zajistí rychlý a přesný přepis. Díky uživatelsky přívětivému rozhraní a integraci umělé inteligence můžete rychle převádět zvuk bez zbytečných starostí.

  • Původní cena: 49,99 $

Aplikaci Whisper AI transcriber stáhnete zde.

Time & Motion Study

Time & Motion Study je automatizovaný nástroj pro studium času určený k optimalizaci provozu. Pomůže vám i vašim zaměstnancům udělat více práce za kratší dobu, aniž byste vyhořeli. Skvěle se hodí pro opakující se úkoly, například v maloobchodě, výrobě nebo distribuci.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci Time & Motion Study stáhnete zde.

Sticky Notes App + Note Widget

Díky této aplikaci pro zvýšení produktivity už nikdy na nic nezapomenete. Je to podobné, jako kdybyste si do telefonu nalepili skutečné samolepicí poznámky. Stačí vytvořit poznámku nebo poznámku a umístit ji na domovskou obrazovku jako widget nebo na tapetu. K dispozici je spousta různých barev samolepicích poznámek, které vám pomohou s organizací.

  • Původní cena: 19,9 $

Aplikaci Sticky Notes App + Note Widget stáhnete zde.

Aplikace a hry pro Mac zdarma

Artbox for Affinity – Templates

Artbox pro Affinity – Templates je váš pomocník č. 1, který vám pomůže začít vytvářet krásně zpracované brožury, karty, stuhy, mockupy, infografiky a módní čmáranice pomocí aplikace Affinity Designer a/nebo Affinity Photo. Nabízí spoustu přizpůsobitelných šablon, díky kterým dosáhnete přesně takového výsledku, po jakém toužíte.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci Artbox for Affinity stáhnete zde.

GoodDeed

Jen vy se můžete rozhodnout, zda budete dělat něco smysluplného, nebo ne. Každý člověk je schopen konat laskavé skutky. Kolik dobrých skutků dokážete udělat za jeden den? Jeden, tři nebo snad dokonce pět? Čím více dobra každý z nás udělá, tím lepší a příjemnější bude náš svět. Aplikace GoodDeed slouží jako inspirace a zároveň nezvyklý nástroj k zaznamenávání dobrých skutků.

  • Původní cena: 0,29 $

Aplikaci GoodDeed stáhnete zde.

Logo Art

Logo Art je skvěle navržená a snadno použitelná aplikace pro vektorové kreslení, která vám pomůže vytvářet inspirativní vektorovou grafiku loga. Logo Art má všechny nástroje, které vám umožní kreslit jakékoliv tvary, technické ilustrace a mnoho dalšího. Jedná se o snadno použitelný software pro návrh loga s nástroji pro vektorové kreslení a hotovými prvky návrhu. Obsahuje připravené ikony, prvky designu, kolekce tvarů. Celkem 11 kolekcí tvarů, více než 850 prvků v různých kategoriích, jako jsou zvířata, člověk, věda, lékařství, vzdělávání, symboly, rostliny a mnoho dalších. Kolekce tvarů jsou pravidelně aktualizovány.

  • Původní cena: 9.99 $

Aplikaci Logo Art stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.