Zavřít reklamu

Rychlý přístup ke správci hesel

Pokud používáte Google Chrome a chcete zkontrolovat hesla, uložená v Chromu, nemusíte do prohlížeče zadávat adresu passwords.google.com. Stačí klepnout na tři tečky v pravém dolním rohu a poté v kartě ve spodní části displeje klepnout na Správce hesel. Následně jen ověřte vaši totožnost a můžete se pustit do správy hesel.

Plná verze webu

Prohlížeč Google Chrome nabízí podobně jako jiné prohlížeče možnost zobrazení vybrané webové stránky v plné, desktopové verzi namísto té mobilní. To se může hodit z mnoha důvodů, nutností zobrazení některých prvků počínaje a stahováním konče. Pokud chcete zobrazit plnou verzi webu, klepněte vpravo dole na ikonku tří teček a povytáhněte kartu ze spodní části displeje. Zde stačí jen klepnout na položku Zobrazit verzi pro prohlížeče.

Změna vyhledávacího nástroje

Podobně jako třeba u nativního Safari máte i v případě prohlížeče Google Chrome v iOS možnost změnit vyhledávací nástroj. Jak na to? Spusťte aplikaci Google Chrome a klepněte na tři tečky vpravo dole. V kartě ve spodní části displeje zvolte Nastavení, klepněte na Vyhledávač a zvolte preferovanou variantu.

Experimentální funkce

Takzvané flags v Google Chrome jsou experimentální funkce, které nejsou součástí standardního prostředí prohlížeče. Umožňují vám vyzkoušet si nové nástroje a vylepšení, které ještě nejsou veřejně dostupné. V desktopové verzi Chromu máte v tomto směru mnohem více možností, vyzkoušet je můžete ale také v mobilní verzi. Stačí do adresního řádku prohlížeče zadat chrome://flags a začít opatrně experimentovat.

Přidání do seznamu četby

Narazili jste na zajímavý článek na webu, ale nemáte právě čas si stránku přečíst? Není se čeho bát, díky možnosti přidání do seznamu četby v prohlížeči Chrome lze webovou stránku uložit do příslušné sekce a přečíst si ji, až budete mít čas. Jak na to? Při otevřené webové stránce klepněte na ikonku sdílení vpravo nahoře. Povytáhněte kartu ze spodní části displeje a klepněte na Přidat do seznamu četby. Seznam četby zobrazíte po klepnutí na tři tečky vpravo dole -> Seznam četby.

 

Dnes nejčtenější

.