Zavřít reklamu

iPhone aplikace zdarma

Demus

Aplikace Demus umožňuje vytvářet a streamovat osobní hudební knihovnu podle vašich představ. Pomocí funkce záložek můžete organizovat své oblíbené skladby, hudební videa a seznamy skladeb. V aplikaci si můžete prohlížet texty písní a životopisy umělců. Obsah můžete také streamovat pomocí AirPlay.

BeeScan

BeeScan vám umožní vzít si vaši kancelář s sebou, ať jste kdekoli. Skenujte dokumenty, faktury, účtenky, kreditní karty a jakýkoli papír s pokaždé vysoce kvalitním obrazovým výstupem. Funkce OCR umožňuje extrahovat text jediným klepnutím. Dokumenty můžete také ihned po naskenování upravovat a spravovat. BeeScan podporuje synchronizaci s iCloudem, takže se nemusíte obávat, že byste o důležité skeny přišli.

Twisty Animal

Hra Twisty Animal klame svým veselým, hravým designem. Vaším úkolem v ní bude vyhýbat se zákeřným překážkám prostřednictvím klepání prsty vpravo a vlevo. Můžete hrát za několik roztomilých zvířecích postaviček. Ale pozor – hra je snadná na naučení, ale těžká na zvládnutí.

Slideshow Master

Aplikace Slideshow Master umožňuje snadno vytvářet vlastní prezentace v profesionální kvalitě. Můžete importovat libovolné množství fotografií a videí. Poté si už jen vyberte šablonu a můžete začít slideshow přizpůsobovat pomocí různých překladů, animací, efektů a hudby. Aplikace obsahuje více než 150 přechodů, 50 hudebních skladeb, 20 animací a 30 částicových animací, ze kterých si můžete vybrat. Své výtvory můžete uložit lokálně nebo je nahrát přímo na Instagram nebo Facebook.

 

 

Aplikace zdarma pro Mac

Vimo Rebinder

Vimo Rebinder je výkonná aplikace pro váš Mac, která vám pomůže pracovat s větší přesností a lehkostí. Aplikace zjednodušuje klávesové zkratky a minimalizuje nutnost složitých pohybů prstů. Díky tomu se můžete lépe soustředit na úkoly, zvýšit svou produktivitu a snížit únavu. Vimo Rebinder zavádí intuitivní a uživatelsky přívětivý systém pro klávesové zkratky. Díky němu se je naučíte a zapamatujete si rychleji a snadněji. Aplikaci tak hravě začleníte do svých každodenních pracovních postupů. Vimo Rebinder nabízí možnost přizpůsobit si klávesové zkratky pro jednotlivé aplikace. Můžete si tak svůj pracovní styl zcela přizpůsobit svým specifickým potřebám a preferencím, zatímco si zachováte pohodlí s vámi oblíbenými zkratkami.

Verbal Fluency

Verbal Fluency je zábavná hra, která prověří vaši schopnost vymýšlet slova na určité písmeno v omezeném čase. Čím budete rychlejší a chytřejší, tím lepšího skóre dosáhnete! Ve hře si můžete vybrat sami písmeno nebo vše nechat náhodě. Každé správné slovo se vám automaticky uloží a jeho počet se započítá do vašeho skóre. Naopak nesmyslná slova se zbarví červeně a body za ně nedostanete. Stejně tak se slova, která jste již zadali, zbarví žlutě a opět nepřinesou žádné body.

SVG Viewer

Hledáte jednoduchý nástroj pro prohlížení a správu SVG souborů? SVGViewer je pro vás to pravé. Aplikace vám umožní otevřít a zobrazit náhled libovolného SVG souboru. Nabízí možnost převodu SVG souborů do běžných formátů obrázků, jako jsou JPG, TIFF, PNG a PDF. Ať už narazíte na jakýkoli typ SVG souboru, SVG Viewer si s ním poradí. Oproti objemným grafickým programům je SVGViewer samostatnou aplikací, která nepotřebuje další software jako Inkscape, Adobe Illustrator nebo Adobe Acrobat.

Dnes nejčtenější

.