Zavřít reklamu

Lepší kvalita streamování

Na iPhonu sice můžete upravit několik nastavení, například jemně vyladit zvuky a haptiku, abyste vyřešili problémy s hlasitostí, ale mnoho aplikací třetích stran, například YouTube Music a Spotify, má také nastavení, která regulují nebo zlepšují kvalitu zvuku. V mnoha případech je kvalita zvuku aplikace nastavena na nízkou nebo normální hodnotu, aby se snížila spotřeba dat, když nejste v síti Wi-Fi, ale v závislosti na aplikaci může být i nastavení kvality pro Wi-Fi ve výchozím nastavení nastaveno na nízkou hodnotu. Zkuste zamířit do nastavení jednotlivých aplikací a podívejte se, zda je možné zvýšit kvalitu streamování, respektive zvuku. Mějte ale na paměti, že zvýšení kvality může mít vliv na spotřebu vašich mobilních dat.

Úprava hlasitosti ve sluchátkách

Pokud chcete, aby se zvuk přehrával hlasitěji i ve sluchátkách vašeho iPhonu, můžete deaktivovat bezpečnostní funkci, která redukuje hlasité zvuky. Zamiřte na iPhonu do Nastavení -> Zvuky a haptika. Klepněte na Bezpečnost sluchátek a deaktivujte položku Tlumit hlasité zvuky.

Vyčištění reproduktorů

Pokud jste v poslední době zaznamenali na vašem iPhonu nižší kvalitu přehrávání z reproduktorů, je možné, že viníkem budou nečistoty v reproduktorech. Zkuste tedy reproduktory vašeho iPhonu šetrně vyčistit. Můžete použít speciální čisticí hmotu, měkké jednosvazkové nebo mezizubní kartáčky nebo měkký štěteček, který nepouští vlasy. Vyvarujte se ostrých, kovových předmětů.

Ekvalizér v Apple Music

Pokud posloucháte hudbu v rámci hudební streamovací služby Apple Music, určitě uvítáte možnost využití ekvalizéru přímo v nastavení vašeho iPhonu. Spusťte Nastavení a klepněte na Hudba. Zamiřte do sekce Zvuk, klepněte na Ekvalizér a vyberte požadované schéma.

Vyrovnání hlasitosti

Funkce vyrovnání hlasitosti v Apple Music na iPhonu zajišťuje, aby všechny skladby měly podobnou úroveň hlasitosti. To je užitečné, pokud máte playlist s nahrávkami z různých zdrojů, které se liší v hlasitosti. Díky vyrovnání zvuku se tak vyhnete nepříjemným skokům v hlasitosti při přechodu mezi skladbami.

Dnes nejčtenější

.