Zavřít reklamu

last seen online

Vždycky vás bavilo čmuchat, že? Proto jste si koupili starý počítač, který jste viděli ležet mezi hromadami harampádí v garážovém výprodeji. Ani jste se neobtěžovali počítač naformátovat, než jste ho zapnuli. Byli jste zvědaví. Osobní počítač je přece prodloužením duše jiného člověka, všech jeho tajemství, projektů, interakcí. Last seen online je psychologická hororová úniková hra, která vychází z raných flashových her. Prohlédněte si soubory něčího počítače. Řešte hádanky a odhalujte tajemství, která se skrývají v počítači.

Cyan’s Snow House

Cyan’s Snow House je dojemná krátká nezávislá hra, ve které stačí zkrátka jen klikat. Zcela zde chybí dialogy a další prvky, které by vyžadovaly znalost jakéhokoliv jazyka. Ve hře na sebe berete roli Cyan, osamělé dívky v zasněžené vesnici, která tráví čas krmením zvířat. Hra je určená všem, kteří potřebují zahřát na duši.

Hidden Winter Cats

Hidden Winter Cats je okouzlující hra, která vás zavede do zasněžené vesničky plné tajemství a roztomilých koček. Vaším úkolem je prozkoumat malebná zákoutí, řešit chytlavé hádanky a sbírat stopy, abyste odhalili tajemství zmizelých koček. Hra má jednoduchou, líbivou grafiku, a stoprocentně si u ní odpočinete.

DR3AMy

DR3AMy je psychologický hororový vizuální román, který se soustředí na snovou sci-fi atmosféru a atmosférický soundtrack. Amy trpí každou noc strašlivými nočními můrami. Tyto děsivé noční můry, které Amy stahují do propastných hlubin, jsou tak smrtící, že narušují její každodenní život. Jednoho dne se Amy probudila ve futuristickém prostoru plném věcí, o kterých by nikdy nevěřila, že na tomto světě existují…

Dnes nejčtenější

.