Zavřít reklamu

Prodeje headsetu Apple Vision Pro za hranicemi USA jsou podle všeho za dveřmi. Apple totiž před pár dny vypsal v Austrálii, Číně a Japonsku nové pracovní pozice do Apple Storů, ze kterých mají vzejít zaměstnanci, kteří se budou starat v těchto zemích o prodeje a to jak v rámci maloobchodu, tak i velkoobchodu.

Budete navrhovat a předvádět demonstrace, které představí možnosti produktu a jeho nové revoluční technologie,“ píše konkrétně Apple v pracovní nabídce a pokračuje: „Budete také předvádět řešení, reprezentativní případy použití a transformační pracovní postupy uživatelů, které inspirují zákazníky k investicím do technologie, platformy visionOS a samotného produktu.“ Jedná se tedy o stejnou pozici, na které nyní pracuje v Apple Storech v USA řada zaměstnanců coby expertů na Apple Vision Pro. Je proto jasné, že vznik této pozice by neměl smysl, kdyby se v daných zemích headset neprodával. Přesně z toho důvodu tak lze říci, že je start jeho prodejů velmi pravděpodobně blízko.

Není to však jen Austrálie, Čína a Japonsko, kde Apple tyto experty na Vision Pro hledá. Před časem totiž vypsal stejnou pozici i pro Velkou Británii, která je taktéž jedním z adeptů na brzký start prodejů tohoto headsetu. Kdy se tak stane, potažmo zda vstoupí novinka ve všech zemích v jedné vlně ale můžeme zatím jen hádat. Některé zprávy z dřívějška nicméně hovořily o tom, že se tak má stát v dubnu, maximálně květnu.

Dnes nejčtenější

.