Zavřít reklamu

Mimo

Aplikace Mimo pro výuku programování je vynikající volbou pro začátečníky. Nabízí malé lekce kódování s interaktivními výzvami, které zaujmou a pobaví. Naučíte se jazyky jako Python, HTML a JavaScript a na iPhonu se můžete učit také Swift. Mimo nabízí například výukové programy pro Python, vývoj webu nebo SQL, a to pro uživatele s různými úrovněmi zkušeností.

Aplikaci Mimo stáhnete bezplatně zde.

Sololearn

Se Sololearn se můžete naučit spoustu programovacích jazyků, od stále populárnějších Pythonu, JavaScriptu a Java až po strojové učení a datovou vědu. Za každý absolvovaný kurz obdržíte virtuální certifikát. Ať už si chcete osvojit koncepty kódování, zdokonalit své dovednosti, nebo se seznámit s nejnovějšími trendy v kódování, Sololearn vám poradí. Aplikace navíc nabízí možnost vyzvat ostatní uživatele v programovacích soutěžích.

Aplikaci Sololearn stáhnete bezplatně zde.

Programming Hub

Aplikace Programming Hub představuje skvělý způsob, jak se naučit základy programování a zároveň si tuto činnost vyzkoušet v praxi. Ať už jste začátečník, nebo zkušený programátor, tato aplikace pro výuku programování pro iPhone je určena pro všechny úrovně dovedností. Můžete se ponořit do široké škály programovacích jazyků a témat včetně HTML, Javascriptu, C, Swiftu, Pythonu, programování v R, Javy, umělé inteligence, CSS, VB.net a dalších. Programming Hub nabízí virtuální kurzy, kompilátor, praktické příklady a spoustu dalšího.

Aplikaci Programming Hub stáhnete bezplatně zde.

Encode

Encode je elegantní aplikace pro výuku programování, která je určena začátečníkům i zkušeným programátorům. Díky výukovým lekcím krok za krokem a praktickým cvičením v kódování si s touto aplikací pro programování pro iPhone osvojíte vývoj webových stránek během chvilky. Encode nabízí působivý výběr samostatných lekcí, které jsou nejen poučné, ale také velmi poutavé. Každá lekce je rozdělena na kousky, což usnadňuje pochopení složitých konceptů. Kromě toho jsou v lekcích zařazeny kódovací výzvy, které vám umožní prakticky využít získané poznatky.

Aplikaci Encode stáhnete bezplatně zde.

DataCamp

Atraktivita této aplikace pro výuku programování spočívá v interaktivních cvičeních, která pokrývají širokou škálu základních programovacích jazyků, jako jsou Python, ChatGPT, R, SQL a další. Učit se můžete začít zdarma, stačí vám pět minut denně. Aplikace DataCamp nabízí velkorysý výběr bezplatných kapitol, včetně datové vědy, strojového učení, vizualizace dat, datového inženýrství a cloud computingu. Tyto kapitoly poskytují solidní základ pro studenty napříč různými oblastmi. Vše, co se naučíte, si můžete uložit do své osobní knihovny doplněné o výukové kartičky pro snadné opakování. Aplikace je promyšleně navržena tak, aby si člověk vybudoval návyk na učení a zároveň mu zajistila příjemný zážitek.

Aplikaci DataCamp stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.