Zavřít reklamu

Stýská se vám po klasickém iPodu? Ikonický hudební přehrávač z dílny společnosti Apple si nyní můžete připomenout díky povedeným a nápaditým tapetám pro uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu. Přinášíme vám výběr placených i bezplatných tapet, které promění váš iPhone – alespoň částečně – na legendární iPod.

Z dílny designéra jménem Oliur vzešly ve spolupráci se Shanem Levinem působivé retro tapety, které uzamčené obrazovce vašeho iPhonu dodají  nezaměnitelnou estetiku iPodu. Balíček tapet od zmíněného designéra vypadá opravdu působivě, někoho by ale mohla odradit jeho cena, která činí 14 dolarů. Balíček nicméně obsahuje celkem 12 tapet ve vysokém rozlišení a v různých barevných variantách – jejich náhledy si můžete prohlédnout ve fotogalerii níže.

Bezplatné iPod tapety

Pokud byste zatoužili po vzhledu iPodu, ale nechce se vám platit za výše zmíněné tapety, máte samozřejmě k dispozici také bezplatné varianty. Designér s přezdívkou CosmicOli se na Redditu podělil o svou tvorbu. Jeho tapety možná nejsou tak realistické jako díla uvedená výše, rozhodně ale stojí za pozornost. Prohlédnout si je můžete ve fotogalerii níže, odkazy pro stažení se nachází pod galerií.

V závislosti na modelu vašeho iPhonu mohou případné widgety, umístěné na uzamčenou obrazovku, působit dojmem, že se nachází přímo na displeji virtuálního iPodu. A kdo by preferoval iPod v kdysi tak populárním „ponožkovém“ obalu, může si danou tapetu stáhnout na webu designéra Basic Apple Guy.

Dnes nejčtenější

.