Zavřít reklamu

Habit Tracker: Daily Routine

Habit Tracker je aplikace pro iPhone, iPad a Mac, která vám pomůže budovat návyky a dosahovat vašich stanovených cílů. Je jen na vás, na základě jakých návyků se rozhodnete vybudovat vaše lepší já. Díky aplikaci Habit Tracker bude sledování vašich cílů snazší a rychlejší než kdykoli předtím. Úspěch je výsledkem každodenních návyků, ne proměn, které se odehrají jednou za život. Sledování každodenních pokroků vás může inspirovat k tomu, abyste si vedli stále lépe a byli při dosahování svých cílů v průběhu let důslední.

Aplikaci Habit Tracker stáhnete bezplatně zde.

Wake Up Light
Jste ráno unavení? Má vaše tělo pocit, že se mu nechce vstávat? Vytvořte si umělé svítání pomocí funkce Wake Up Light, aby vám ranní vstávání připadalo snazší a přirozenější. Aplikace Wake Up Light je určena pro použití se světly podporujícími HomeKit, nyní je snadné přidat budík s probouzejícím světlem do aplikace Apple Home.

Aplikaci Wake Up Light stáhnete bezplatně zde.

Doday: Daily To-Do List

Aplikace Doday funguje jako kalendář v kombinaci se seznamem úkolů. Nabízí možnost rychlého přidávání úkolů bez zbytečných funkcí navíc, přiřazení seznamů úkolů ke konkrétním dnům, zobrazení podrobných statistik o vaší produktivitě a pokroku a nastavení denních připomínek.

Aplikaci Doday stáhnete bezplatně zde.

Smart Photo Widget

Ještě jste stále nenašli ideální fotografický widget pro vaše Apple zařízení? Vyzkoušejte aplikaci s názvem Smart Photo Widget. Je multiplatformní, dokáže odvést značnou část práce za vás a je tak nejjednodušší a nejsnadněji použitelnou aplikací pro fotografické widgety. Nabízí také možnost aplikování nejrůznějších filtrů a efektů na vaše foto widgety.

Aplikaci Smart Photo Widget stáhnete bezplatně zde.

Movie Tracker – What to Watch

Movie Tracker je povedená aplikace pro iPhone, iPad a Mac, která vám umožní snadno udržet přehled o filmech a seriálech, které chcete sledovat. Lidé, kteří tráví spoustu času sledováním Filmů a televizních pořadů, vědí, jak moc je obtížné udržet si přehled o všech filmech, které chtějí vidět. Movie Tracker vám to ulehčí díky své možnosti vytvořit si vlastní seznamy obsahu. Kromě toho také Movie Tracker zobrazuje spoustu informací, upoutávek a nádherných obálek všech filmů a televizních pořadů, a také umožňuje zjistit, kde si je můžete pustit, půjčit nebo koupit.

Aplikaci Movie Tracker stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.