Zavřít reklamu

J.M.Rythm

J.M.Rhythm je černobílá rytmická hra odehrávající se v jižních oblastech řeky Jang-c‘-ťiang v Číně. V této hře můžete také pomocí speciálního generátoru rytmů nahrát vlastní hudbu a následně se vám automaticky vygeneruje odpovídající rytmická mapa.

Mega Quiz Gaming

Milujete hry, vyznáte se v nich a chcete si vaše znalosti ověřit v zábavné hře? Ve hře Mega Quiz Gaming najdete otázky, týkající se populárních her, vydaných do roku 2024. Ve více než 250 úrovních budete hádat hry na základě nápovědy složené z emoji hieroglyfů.

Don’t Face Up

Probudíte se v budově, kterou nepoznáváte. Ne, nepamatujete si, kdo jste, natož budovu. Ztratili jste paměť. U vašich nohou vidíte nápis „DON’T FACE UP“. Nejste si jisti, co to znamená, a tak se vydáte na průzkum budovy. Budete muset zjistit, co se vám stalo a co se stalo s tímto místem.

OCTAMETA

Octameta je osobitá 3D logická hra, která hráče vtáhne do nekonečného zkoumání záhad lidské vědy. Ve světě, kde se lidská civilizace zhroutila, se ujmete role inteligentní bytosti, která rekonstruuje a chápe evoluci lidské technologie pomocí řešení symbolické dvouvrstvé Rubikovy kostky složené z technologických fragmentů. Hlavní těžiště hratelnosti spočívá v luštění Rubikovy kostky, zatímco sekundární aspekt zahrnuje řešení hádanek v drobných scénářích.

Ingression: The Portal Trial

Vydejte se na mezigalaktické dobrodružství v roli Riny, mazané zlodějky v roce 2442 ve zkorumpovaném Galaktickém impériu. Dokážete překonat výzvy a zvítězit v této futuristické výpravě? Připravte se na divokou jízdu ve záludné plošinovce s náročnými výzvami. Ingression: The Portal Trial je ochutnávka plné hry, ve které si můžete vyzkoušet 25 úrovní.

Dnes nejčtenější

.