Zavřít reklamu

Adobe Fresco

Aplikace Adobe Fresco byla navržena tak, aby umožnila realistické kreslení a malování na dotykových zařízeních, jako je telefon nebo iPad. Nabízí bohatou sbírku vektorových a rastrových štětců i takzvané živé štětce, které působí, jako byste skutečně malovali. Díky funkcím, jako jsou hyperrealistické štětce, které působí, jako byste malovali na plátno, až po možnosti maskování a možnost pracovat v celoobrazovkovém režimu, poskytuje tato aplikace prostor pro nekonečnou kreativitu při malování a kreslení. Výjimečně dobře se také kombinuje s aplikací Photoshop pro iPad, která vám umožní snadno vylepšovat své obrazy pomocí nástrojů z obou aplikací.

Aplikaci Adobe Fresco stáhnete bezplatně zde.

Adobe Lightroom

Lightroom pro mobilní zařízení umožňuje pořizovat, upravovat a sdílet fotografie. Aplikace je speciálně navržena pro telefony, tablety a Chromebooky a je postavena na technologii Adobe Photoshop, což znamená, že můžete vytvářet profesionální fotografie přímo z mobilního zařízení. Lightroom pro iPhone nabízí jednoduché možnosti úprav a je primárně určen k retušování fotografií, nikoli k vytváření uměleckých děl jako ve Photoshopu. Má více než 30 přednastavených filtrů a můžete v něm upravovat barvy a čistotu fotografií a spoustu dalšího.

Aplikaci Adobe Lightroom stáhnete bezplatně zde.

Photoshop Camera

Adobe Photoshop Camera je bezplatná mobilní aplikace, která umožňuje pořizovat krásné fotografie a přidávat k nim správné filtry, aby byly dokonalé. Aplikace dokonce navrhuje nejlepší filtry a objektivy pro danou fotografii ještě před jejím pořízením a každý týden přidává nové. Jedná se o aplikaci, která navrhuje filtry a efekty, o nichž si myslí, že by se vám mohly líbit, a vy je můžete použít před pořízením snímku nebo po něm. Pokud se vám nelíbí, můžete je snadno změnit a uložit si oblíbené, abyste je mohli později znovu použít.

Aplikaci Photoshop Camera stáhnete bezplatně zde.

Photoshop Express

Aplikace Adobe Photoshop Express umožňuje používat výkonné funkce aplikace Photoshop a vytvářet ty nejlepší snímky bez ohledu na to, kde je chcete sdílet. Aplikace je ke stažení zdarma a obsahuje základní funkce s možností upgradu na verzi Premium, pokud chcete provádět pokročilejší editační úlohy. Některé z nástrojů aplikace Photoshop, které můžete v aplikaci použít, jsou inteligentní výřezy pro odstranění objektů, které nechcete (nebo jejich přidání do jiné části fotografie), nahrazení očí, které umožňuje změnit obrázky, kde má někdo zavřené oči, a dokonce i vytvoření zábavných nálepek z libovolného objektu. K dispozici jsou také možnosti vytváření koláží a výstřižků z fotografií. Část funkcí je k dispozici v rámci bezplatné základní verze, jiné vyžadují předplatné.

Aplikaci Photoshop Express stáhnete bezplatně zde.

Adobe Express

Adobe Express umožňuje snadno a rychle vytvářet krásnou grafiku a krátká videa. Díky možnosti nahrát barvy, písma a dokonce i loga své značky můžete na svých webových stránkách a sociálních sítích v mžiku zaujmout.
Jednou z nejlepších funkcí aplikace je to, kolik šablon je k dispozici. Ať už vytváříte příspěvek pro sociální média nebo obrázek pro svou firmu či blog, můžete si vybrat předpřipravený návrh, přizpůsobit ho a sdílet obrázek ve správné velikosti bez ohledu na to, kam bude směřovat. Můžete také vytvářet krátká videa pomocí fotografií, ikon, videoklipů a dokonce i hlasových projevů s již upraveným designem a vytvořit tak videopříběh profesionální kvality.

Aplikaci Adobe Express stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.